Nenad Bjeković ponovo aktivan!

Autor:

Bivši čelnik Partizana izabran za potpredsednika FSS.

26
A- A A+
Nenad Bjeković Foto: MN Press

Nekadašnji fudbaler, trener i funkcionar Partizana, nedavno i kandidat za predsednika crno-belih, Nenad Bjeković, novi je potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije.


Ova odluka doneta je na sednici Odbora za hitna pitanja FSS, a saopštena je na sajtu nacionalnog Saveza.

Među drugim odlukama izdvaja se i zakazivanje redovne sednice Skupštine FSS za 14. maj u 13 časova u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Podsetimo, predsednik FSS je Slaviša Kokeza, počasni predsednik je Tomislav Karadžič, a potpredsednici su od ranije Savo Milošević i Dragomir Lazović.

Bjeković je pokušao da se vrati u Partizan, na čelnu funkciju u klubu, na čuvenoj Skupštini 24. maja 2016. godine koja je prekinuta posle mnogo žučnih reči i koja se pretvorila u pravi rijaliti program.

Nekadašnji fudbaler, trener, pa potom dugogodišnji sportski direktor Partzana, sukobio se sa svojim velikim prijateljem Žarkom Zečevićem. Bjeković je oko sebe okupio nekadašnje legende kluba, poput Momčila Moce Vukotića, Zvonka Varge, Save Miloševića, ali i nekadašnjeg predsednika kluba Dragana Đurića, sa kojim je bio na "ratnoj nozi" i koji je napravio velike dugove u Partizanu i sklopio nekoliko štetnih ugovora po klub (Andrija Živković). Vetar u leđa dao im je nekadašnji član uprave crno-belih Novak Nedić, visoki službenik u Vladi Srbije.

Na toj skupštini videli smo ratobornog Savu Miloševića, koji je tada bio u istom "timu" sa Draganom Đurićem, iako mu je svojevremeno bio protivkandidat na izbornoj skupštini Partizana, a taj isti Đurić, koji je svojevremeno najurio Nenada Bjekovića iz kancelarije, na toj čuvenoj skupštini je bio glavni glasnogovornik Bjekovića!?

Uglavnom, potom je održana nova sednica Skupštine na kojoj je izabrano rukovodstvo Partizana (Milorad Vučelić, Vladimir Vuletić, Miloš Vazura...), a Bjeković se od tada nije oglašavao tim povodom.

Njegovo postavljenje u FSS jeste iznenađenje, ali oni koji pomnije prate fudbalska dešavanja mogu da pročitaju između redova o čemu je ovde, zapravo, reč.

Povezano

Sve vesti