Zašto Viktorija Bekam "ganja karijeru"

Autor:

Mogla bi da troši lovu i lakira nokte po ceo dan, a ipak gradi fantastičnu karijeru. Evo zašto je Viktorija Bekam izabrala da bude "zaposlena mama".

Viktorija Bekam lansirala je kolekciju sportske garderobe u saradnji sa kompanijom "Ribok", a oni koji je poznaju znali su da je to bilo samo pitanje trenutka.

Zaposlena mama četvoro dece u intervjuu za magazin "Gracija" otkrila je kako izgleda jedan njen dan, i ispostavilo se da su dobra dva sata rezervisana upravo za vežbanje.

Nekadašnja Spajsica prešla je dug put do današnjeg statusa modne ikone, a na promociji svoje nove sportske kolekcije priznala je da je bila inspirisana idejom da stvori odeću za vežbanje koja može da se "transformiše" u svakodnevnu, koja bi odgovarala i njenim potrebama.

#internationalwomensday Kisses baby girl from mummy and daddy x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

"Probudim se, uradim polovinu svog treninga, odvezem decu u školu tako u odeći za vežbanje. Onda se vratim, završim trening i spremam se za posao."

Vreme za vežbanje ujedno je i vreme koje "ukrade" za sebe tokom dana ispunjenog obavezama.

"Vežbam svakog dana, to je vreme koje mogu da posvetim razmišljanju", ispričala je. "Pustim glasnu muziku i plešem. To su dva sata u toku dana kad mi je isključen telefon, kad mogu da se posvetim sebi i usredsredim misli na planove u isto vreme. Tu pronalazim i inspiraciju i pripremam se za dan koji me očekuje."

Porodica Bekam uživa i u zajedničkim treninzima, naročito kad su tokom raspusta u Los Anđelesu.

A ako ste se pitali zašto Viktorija Bekam radi, iako sebi može da dozvoli i da ne radi, odgovor je onakav kakav bi svaka mama dala…

"Sada je važan period. Harper zna da mama radi. Harper zna da tata radi, i mislim da smo veoma bliski sa decom, jako puno razgovaramo o svim tim temama", kaže Viktorija Bekam i dodaje da želi da bude inspiracija i dobar primer svojoj šestogodišnjoj devojčici, prenosi "Dejli mejl".

Dancing and having fun in sunshine x kisses from mummy and Harper x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Nežnija strana Viktorije Bekam

Povezano

Sve vesti