mondo.rs

Upala u depresiju zbog kilaže

Autor:

"Navijala sam sat noću kako bih se probudila da jedem," kaže prelepa oskarovka.

6
A- A A+

Glumica Šarliz Teron (42) pričala je za "Entertejment tunajt" o depresiji u koju je upala pripremajući se za ulogu u filmu "Tali", koji će u maju biti premijerno prikazan.

Teronova je morala da "nabaci" 25 kilograma za ulogu mame troje dece, uključujući i novorođenče, kojoj brat angažuje noćnu dadilju kako bi se odmorila.

"Želela sam da osetim sve emocije te mame koja je iznemogla od umora. Iznenadila sam se kada me je depresija 'tresnula' posred lica. Proždirala sam nekvalitetnu, masnu hranu i pila pića puna šećera. To je uticalo na moje raspoloženje, i definitivno nisam bila zabavna okolini tokom snimanja," rekla je oskarovka.

Šarliz je osvojila zlatnu statuetu za ulogu u filmu "Čudovište", koja je takođe zahtevala gojenje i fizičku transformaciju. Međutim, to je bilo pre "davnih" 15 godina…

"Telo sa 27, i telo sa 42 godine, veoma se razlikuju. Morala sam da navijam sat kako bih se noću budila i jela makarone sa sirom, čizburgere… Za doručak sam pila milkšejk. Prvih nekoliko nedelja, osećala sam se kao dete u prodavnici slatkiša, jer sam smela da jedem sve, ali posle tog perioda, prežderavanje je postalo težak posao," rekla je ona.

"Moja deca su mislila da sam trudna, jer sam odjednom imala stomačić," otkrila je mama šestogodišnjeg Džeksona i dvogodišnje Ogast.

"Kada sam završila snimanje 'Čudovišta', samo sam prestala da grickam između obroka i kilogrami su spali. Kada sam htela da skinem ovaj višak, bili su potrebni čitavi meseci. Bila sam zabrinuta – zašto ovi kilogrami nikako da odu?! Srećom, imala sam pomoć lekara i nutridioniste, koji su mi objasnili da to u četrdesetim godinama ipak ide malo teže," rekla je Šarliz.

Film "Tali" imaće svetsku premijeru 4. maja. Pogledajte trejler!

Izvor: YouTube/FocusFeatures

Povezano

Sve vesti