Beta

Stefanović nagradio šestoricu policajaca

Autor:

Ministar unutrašnjih poslova nagradio je šestoricu pripadnika Policijske stanice Novi Beograd koji su prethodnih dana, u dva odvojena slučaja, iskazali izuzetnu hrabrost i profesionalizam i svojim postupanjem sprečili tragične posledice.

2
A- A A+
Ilustracija Foto: MONDO/Stefan Stojanović IlustracijaKako je saopštio MUP, Stefanović je primio i nagradio policajce Radoslava Lazovića, Miloša Đorđića, Zorana Ogrizovića i Rajka Kovačevića koji su tokom intervencije nakon prijave tuče na raskrsnici Nehruove i Evropske ulice, oduzeli bombu od jednog mladića, koji je prethodno izvadio osigurač i pretio da će je aktivirati.

Ministar je nagradio i policajce Dragana Suvajca i Slobodana Grujića koji su, nakon prijave da 62-godišnji muškarac visi na drvetu u Brodarskoj ulici, presekli električni kabl koji je bio obmotan oko njegovog vrata.

"Nakon što su ga spustili na zemlju, ukazali su mu prvu pomoć i zahvaljujući njihovoj hitroj intervenciji muškarac je preživeo", piše u saopštenju.

Užas: Pokušao da se obesi u parku


Ministar je izrazio zahvalnost nagrađenim policajcima, navodeći da su njihovi podvizi "još jedan dokaz da policija neumorno radi na zaštiti bezbednosti i života svih građana".

Povezano

Sve vesti