ŠOKIRALA: Obožavala sam da budem striptizeta!

Autor:

Reperka je iznenadila voditeljku i gledaoce ovom izjavom

Reperka Cardi B je sve popularnija iz dana u dan. Prvo je u okviru uživo nastupa na "SNL"-u, otkrila trudnički stomak dok je izvodila pesmu, a potom trudna nastupila na festivalu Koačela.

Sada je gostovala u emisiji kod Elen Dedženeris, gde ju je voditeljka pitala u vezi sa njenom pređašnjom profesijom - vrtenjem oko šipke u striptiz klubovima.

Na iznenađenje prisutnih, kada ju je pitala da li je uživala da se vrti oko šipke, reperka je odgovorila: "O, da, jesam!" i dodala:

"Uvek sam htela da budem umetnica, ali sam se tada bila odrekla tog snova jer mi to nije plaćalo račune. Mnogi koji su se bavili striptizom govore da su to mrzeli i da nikome ne bi preporučili. Ja to ne preporučujem svima, jer nije posao za svakoga. Ali, meni je donelo mnogo novca. Platilo je moje račune, kupila sam sebi stan, nove grudi... Imala sam u šteku oko 20.000 dolara kad sam imala samo 20 godina i mnogo mi je pomoglo", istakla je ona.

Cardi je novac koji je zaradila od striptiza uložila konačno u svoj san - repovanje, i danas je jedna od najvećih zvezda u usponu.

Izvor: YouTube/TheEllenShow

Povezano

Sve vesti