HOROSKOP

Horoskop: Ovaj znak očekuju promene!

Dragi Bikovi, srećan rođendan! Saznajte šta Vam zvezde predviđaju za ovu godinu...

Horoskop: Ovaj znak očekuju promene! Foto: MONDO/Dragana Todorović

Sve što Vas je mučilo do ove godine više neće biti problem. Lakše ćete rešavati probleme. Nećete više trpeti nikoga i ništa što Vam ne prija. Nagle promene će početi da se dešavaju od polovine maja. Budite spremni na razna iznenađenja koja Vam je život spremio.

Neočekivani događaji će se se usporiti od druge nedelje avgusta. Bliski ljudi će Vam biti velika podrška u svemu, naročito partner. Morate biti taktični i diplomata, da ne biste pokvarili odnose sa članovima porodice i prijateljima. Od maja do novembra možete da očekujete promene posla, statusa, ali sve će se na kraju završiti dobro po Vas. Niste znak koji voli promene, ali će Vam se sve ove godine dopasti.

POSAO

Ova godina će biti prilično dobra, sa manjim novčanim problemima. Periodi kada nećete biti zadovoljni i kada su mogući manji zastoji su od 25. jula do 18. avgusta, kao i od 16. novembra do 6. decembra. Budite uporni i držite se svojih ciljeva i ideja i sve će biti kako treba. Ne odustajte.

Moguća su neka neslaganja sa saradnicima u periodu od 17. maja do 16. novembra. Tada treba da uložite više vremena i energije i da se posvetite svojim ciljevima. Bolja je saradnja sa ženama, nego sa muškarcima. Gledajte da što brže završavate poslove, da ne otaljavate ono što morate da odradite. Svaki trud će biti nagrađen.

Ovo je godina novih početaka, postavljanja temelja za dalje.

Mogući su neplanirani troškovi. Okrenite se nečemu što Vas ispunjava, radite nešto što volite. Ako to nije slučaj, a niste privatnik, onda bi trebalo da porazmislite kako da hobi pretvorite u posao ili bar dodatni izvor prihoda.

Ove godine bi trebalo da se posvetite saradnji sa drugima, jer ono što je sigurno je da neće biti lako ako ste sami. Potrudite se da date svoj maksimum i da imate dobru volju za saradnju. Osobe koje nisu uz Vašeg mesta ili zemlje mogu biti prilično od pomoći. Ako budete imali priliku da radite za neku stranu firmu, ne propuštajte priliku.

U decembru je moguć povećan stres na poslu, ali tada treba samo malo više da se potrudite da bi sve bilo u redu.

LJUBAV

Što se ljubavi tiče, konačno je došlo do toga da možete da kažete šta tačno želite. Ako ste u vezi, samo ne opterećujete jedno drugo, jer svakome treba malo slobode i vremena za sebe.

Ako ste slobodni, više ćete putovati, a neku osobu koja će Vam biti zanimljiva, pa možda i više njih možete tako upoznati. Verovatno će to biti neko ko nije iz Vašeg mesta.

Strast će Vam biti bitna ove godine i lako će Vam se sve kockice sklapati. Bićete skloni flertu, pa ako ste zauzeti, nemojte da kvarite vezu u kojoj ste zbog nekih prolaznih zadovoljstava.

Bitno je da očuvate žar koji postoji. Sve u svemu, ovo je jedna jako zanimljiva i zabavna godina za Vas.

Odlični meseci za ljubav su april, maj, septembar i novembar.

ZDRAVLJE

Ove godine ćete biti nervozniji, naročito tokom proleća i leta, ali ćete imati i više energije.

Sklonost ka uživanju biće povećana. Počnite da se bavite sportom tokom prve polovine ove godine i bićete u formi jako brzo. Smanjite unos hrane, vodite računa o svom telu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi: