Nećemo ga gledati kao zgodnog stažistu

Autor:

Glumac potvrdio da ga definitivno nećemo gledati u novoj sezoni "Urgentnog centra".

Nećemo ga gledati kao zgodnog stažistu Foto: MONDO/Stefan Stojanović Bojan Perić

Bojana Perića nećemo gledati u nastavku serije "Urgentni centar" koji se uveliko snima. On, Katarina Radivojević, Danica Maksimović i Miki Manojlović su odustali od serije.

"Dala sam razumnu cenu, ali nisu mogli da plate"

"Sve što ste pročitali u novinama je samo mali deo istine, ali mislim da o tome ne treba da pričam. Smatram da je Katarina u svom intervju rekla najveću istinu, podržanu od Danice Maksimović i mene. Postoje neke granice profesije ispod kojih se ne ide. Ipak sa kreativne strane mi je jako žao, jer neću tumačiti lik Ristića koji je možda i najbolji lik koji sam odigrao na televiziji", rekao je glumac za "Blic magazin".

"Nisu pare bile problem, već ponašanje"

Bojan je snimio i deset epizoda serije "Konak kod Hilmije" koja podseća na čuvenu seriju "Alo, alo". Radnja se događa u Sarajevu 1941. godine, kada u gradu ulaze nemačke snage. Autorski tim je isti onaj koji je radio na seriji "Lud, zbunjen, normalan" i emitovanje najverovatnije počinje u maju u Srbiji i Bosni.

"U ovoj urnebesnoj komediji igram Valtera. Ozbiljno verujem u ovaj projekat, jer za sve ove godine bavljenja glumom nisam čitao ništa smešnije. U seriji igraju i Tarik Filipović, Milena Vasić, Ivana Dudić...", kaže Boki.

Izvor: MONDO

Tagovi:

Povezano

Sve vesti