Gledaćemo ga u Bjelogrlićevoj hit seriji?

Autor:

Glumac planira da se ponovo aktivira na srpskom tržištu.

Gledaćemo ga u Bjelogrlićevoj hit seriji? Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Miloš Biković je jedan vremenski period radio samo za Ruse, a kako ga se publika uželela u Srbiji, nije isključeno da ćemo ga gledati u hit seriji Dragana Bjelogrlića "Senke nad Balkanom".

Domaći mediji pišu da su velike šanse da Biković bude slobodan u periodu kada se bude snimao nastavak "Senki", a kako je bio i u vidu za prvu sezonu, izvesno je da će sada dobiti jednu od najupečatljivijih uloga.

"Njega sigurno raduje ponovna saradnja sa srpskim kolegama, posebno što mu je devojka u Srbiji i sigurno želi da provede što više vremena ovde", piše "Blic TV".

Podsetimo, snimanje prve sezone "Senke nad Balkanom" šuškalo se kako je Miloš odbio da bude deo glumačke ekipa zato što se nije slagao sa statusom koju su Rusi imali za scenario.

"Očekujete da ću reći da je to zbog ideološih neslaganja, ali ja sam učešće odbio jer nisam imao vremena. Dragan Bjelogrlić je moj prijatelj skoro 10 godina i upravo je on otkrio moju karijeru i poverio mi svoj rediteljski debi", rekao je u jednom intervjuu Biković.

Povezano

Sve vesti