2CELLOS na Kalemegdanu!

Autor:

Virtouzi na violončelima ponovo u Beogradu

0
A- A A+

  Neverovatni, mladi i već uveliko slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić i Stjepan Hauser, svetu poznatiji kao 2CELLOS, će ponovo doći u Beograd 8. septembra 2018. godine, i prirediti koncertni spektakl na otvorenom, na Kalemegdanu!

Sećate se sve je počelo pre pet godina kada su momci odsvirali taj famozni "Smooth Criminal" Majkla Džeksona i snimili spot, a nakon što su na YouTube kanalu brzinom svetlosti dostigli pet miliona pregleda, iste godine potpisali su ugovor sa Sony Masterworks, a zatim ušli u studio i objavili svoj prvi album.

Sve je izgledalo poput sna, jer je iza njih pet neverovatno upešnih godina koje su ih oblikovale u neverovatne muzičare, svetske putnike, zvezde koje svojim čelima spajaju svet i oduševljavaju gde god da se pojave.

2CELLOS za MONDO: Lude obožavateljke i zabranjeno kupanje!

U Beograd se  vraćaju sa poslednjim albumom "Score", koji je snimljen u Engleskoj s londonskim simfonijskim orkestrom. Ovoga puta momci nam donese i neke nove stilove ali će naravno svirati i svetske melodije, kao i klasike napisane za savremene filmove i televiziju.

Sveži i drugačiji, a ipak svoji i prepoznatljivi. Pet godina iz snova je iza njih, ali njihova karijera i dalje kontinuirano raste. Iza Luke i Stjepana je više od deset miliona posetilaca iz celog sveta i taj fenomenali put se i dalje nastavlja.

Važna informacija za sve one koji žele da osete čari i moći svetske produkcije i muzike, je da će ulaznice po promotivnim cenama od ponedeljka biti u prodaji u sistemu Eventima.

Izvor: YouTube/2CELLOS

Sve vesti