Gospođa Teodosić se vratila i ima novu ulogu!

Autor:

Glumica je ponovo u Beogradu gde radi punom parom.

1
A- A A+

Glumica Jelisaveta Orašanin, odnosno, od pre skoro godinu dana, Jelisaveta Teodosić, spakovala se nakon udaje za košarkaša Miloša Teodosića i otišla u Ameriku gde je provela najveći deo vremena od tada.

Sada se vratila iz Los Anđelesa i sletela pravo na set snimanja "stare" serije u kojoj ona ima novu ulogu! Iako su Katarina Radivojević, Bojan Perić, Danica Maksimović i Miki Manojlović odustali od serije "Urgentni centar" zbog navodnih uslova koji nisu zadovoljavali, izgleda da ima onih koji žele da učestvuju u ovom projektu i to je upravo Jelisaveta.

"Dala sam razumnu cenu, ali nisu mogli da plate"

"Igram Megi, ona je stažistkinja", otkrila je glumica koja se uključila direktno sa seta u Jutarnju program na TV Prva i dodala kako se osetila kada je sletela u rodni grad.

"Božanstveno, zato što onog trenutka kako sam sletela nisam imala vremena ni da se oporavim i odmah sutradan ujutru krenula na snimanje. Brzo sam ušla u srpsko vreme."

Iako joj životu u Los Anđelesu deluje kao iz bajke, Jelisaveti ipak mnoge stvari iz Srbije nedostaju.

"Dosta stvari sam propustila dok sam bila tamo, ali nam je dosta ljudi tamo i dolazilo. Porodica mi nedostaje pre svega - mama, tata, sestra i Pavle. I duvan čvarci! Mnogo sam ih pojela od kako sam došla", istakla je ona.

Srpska glumica na semaforu Stejpls centra! FOTO

Jelisaveta trenutno snima seriju "Urgentni centar", ali i "Ubice mog oca", dok će publika imati priliku da je ponovo gleda i u predstavi "Hotel 88".

Povezano

Sve vesti