mondo.rs

"Nije on lud, samo..."

Autor:

Samo opet lupeta na društvenim mrežama, zbog čega gubi pratioce

Serija bizarnih objava repera na društvenim mrežama zabrinule javnost – da li je Kanije na pragu novog nervnog sloma?

Pre nekoliko godina Kanije Vest je potražio stručnu pomoć, nakon što je prekinuo koncert nakon druge pesme i jednostavno izašao iz sale, zbog navodne iscrpljenosti, odnosno, kako je to u američkoj javnosti objavljeno – nervnog sloma.

Filozof 21. veka - Kanije Vest

Priče da je isti kao Isus, molbe da mu Mark Cukerberg da milijardu dolara jer ima velike planove nisu pomogli slici koju je Kanije zaradio u javnosti…

Sada je ponovo brbljao na Twitteru, objavljivao slike porodičnog doma pitajući pratioce da li je to njegova potopljena palata, nakon čega se javnost zabrinula da se sprema novi nervni slom.

South Park prozivka!

Potom je objavio seriju tvitova u kojima podržava Donalda Trampa, piše o zajedničkim "zmajskim energijama", naziva ga bratom...

Naravno, broj pratilaca se smanjio, mada ima i onih koji čekaju još "budalaština" od Kanijea jer "će tada njegova kompanija pući i moći će patike od 700 dolara da plati samo 40!".

Danas se u raspravu o mentalnom stanju "Trampovog ortaka" uključila i Kim Kardašijan i napisala:

"On misli svojom glavom, zar je to zabranjeno u Americi? Zato što su njegove ideje drugačije od vaših, da li to znači da je lud? Niste fer. Nikad nije bio bolje. Svoj je i ekspresivan je", napisala je verna supruga Kanijea Vesta.

Onda, kada ovo nije uspelo, objavila je sliku na kojoj je gola. Valjda da skrene pažnju s repera...

Povezano

Sve vesti