mondo.rs

"Kemiš je hteo da se razvedemo zbog marketinga"

Autor:

Pevačica otkrila da je njen suprug imao ideju da "puste buvu" kako se razvode, jer je to dobro za njenu karijeru, ali i kako se snalazi sa društevnim mrežama.

"Kemiš je hteo da se razvedemo zbog marketinga" Foto: MONDO/Stefan Stojanović Zorica i Kemiš

Oni važe za najzaljubljeniji par na našoj estradi. Nedavno su proslavili 34 godina braka, a Zorica Brunclik kaže da je umalo falilo da se razvedu, kada joj je Kemiš predložio da da to urade pred izlazak njenog novog albuma.

"Kod pevača je postajao trend da pred izlazak albuma zbog marketinga izmisle razvode. I Miroljub mi kaže 'što mi ne bismo iscenirali razvod, da album uspe? Rekoh mu da to nije dobro za njega".

"Verovatno bi ga spopali na ulici uz povike kako si mogao takvu ženu da ostaviš", šali se Brunclikova.

Ona kaže da joj je novi album izašao posle 12 godina i to baš u periodu kada je izašao Harisov, Čolin i Bekutin.

"Moje viđenje stvari je da niko od nas nije dobio prostor kao prethodnih godina. Ne zato što ne vredimo, već zato što je trenutno naišao talas novih muzičkih pojava koji se ljudima dopada, a to su kombinacije sa MC-jevima". Ne znam kako bih se pronašla u toj priči", kaže Zorica za "Informer".

KUPITE JOJ INSTAGRAM

Pevačica priznaje da kada su nove tehnologije u pitanju je pravi duduk.

"Nemam ni mobilni telefon, a samim tim ni aplikacije. Deca su mi rekla da moram da imam Instagram, na šta sam ja odgovorila: 'Pa, kupite mi jedan'. Jasno vam je onda koliko me sve to ne interesuje. Imamo tim sada i osobu koja mi vodi YouTube kanal. Otvorili smo i Instagram i imam pet hiljada pratilaca, ali mi kažu da je to malo. Pa šta treba, gola da se skinem, pa da me više ljudi zaprati?!".

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti