MONDO/Tanjug

Slučaj Bekvalac-Lazukić: Nova runda

Autor:

Drugo osnovno tužilaštvo dalo je nalog policiji da ispita navode krivične prijave koje je Luka Lazukić podneo protiv oca svoje supruge Nataše Bekvalac, zbog navodnih pretnji i porodičnog nasilja.

Slučaj Bekvalac-Lazukić: Nova runda Foto: Mondo/Goran Sivački

Prašina oko slučaja Lazukić- Bekvalac se ne spušta, a kako se čini, neće se skoro ni spustiti.

Drugo osnovno tužilaštvo je poslalo policiju po Dragoljuba Bekvalca, kako bi proverili krivičnu prijavu Lazukića, koju je podneo preko svojih advokata ubrzo nakon prijave kojom supruga tereti njega za nasilje u porodici.

"Ubio bih za Natašu"

Tanjugu je u Drugom osnovnom tužilaštvu rečeno da je dat nalog policiji za prikupljanje podataka i obaveštenja. Nakon izveštaja policije tužilaštvo će odlučiti o daljim koracima povodom prijave.

Nataša Bekvalac je prijavila supruga zbog nasilja, jer ju je navodno tukao i naneo lake telesne povrede u noći između 13. i 14. aprila.

"Nisam je tukao, modrice su od anticelulit masaže"

Lazukiću je Prvi osnovni sud u Beogradu 16. aprila izrekao meru udaljenja iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom. On je to porekao u izjavama medijima i tvrdio da je supruga napala njega.

Tim povodom je podneo i krivičnu prijavu protiv Nataše zbog lažnog prijavljivanja, ali će o toj prijavi Prvo osnovno tužilaštvo, odlučivati nakon okončanja postupka po prijavi za porodično nasilje.

Pored prijava protiv Nataše za lažno prijavljivanje i protiv njenog oca, Lazukićevi advokati su podneli i zahtev policiji za određivanje zaštite, tužbu za razvod braka, kao i zahtev Centru za socijalni rad da mu omogući viđanje ćerke koju je Nataša rodila 28. februara.

Njegovi advokati su saopštili da je Lazukić pokrenuo i niz postupaka protiv medija koji su ga predstavili kao nasilnika, a što on poriče.

Povezano

Sve vesti