Otišao na Novi Zeland da radi, ubio ga klinac

Autor:

Srpski državljanin Goran Milosavljević preminuo je od udarca u glavu koji mu je na Novom Zelandu naneo tinejdžer ispred supermarketa, u kome je nesrećna žrtva radila kao obezbeđenje.

19
A- A A+
krv ubistvo ranjavanje pucnajva policija istraga Foto: MONDO/Samir Cacan Ilustracija

Milosavljević je u toj prodavnici radio kao obezbeđenje osam meseci.

Povrede opasne po život, kada ga je udario u glavu navodno samo jednim udarcem, načinio mu je u četvrtak tinejdžer (17), čije ime zbog maloletnosti nije objavljeno, piše Stuff.co.nz.

Dan kasnije Goran je preminuo u bolnici, saopštila je policija, a ubica je u pritvoru, gde će ostati do 23. maja, kada će se pojaviti pred Višim sudom..

Incident se dogodio u gradu Papakura pred brojnim kupcima, a sve su zabeležile sigurnosne kamere.

MUP: Ne zna se identitet ubijenog u Južnoj Africi

Inspektor Dejv Glosop rekao je da policija istražuje ovaj slučaj, kao i da je upućena pomoć porodici žrtve, koja nije na Novom Zelandu.

"Duboko smo ožalošćeni zbog tragične smrti i gubitka jednog od našeg radnika. Nijedan Novozelanđanin ne bi trebalo da doživi da ode na posao i ne vrati se kući. Trenutno smo fokusirani da koliko možemo pomognemo porodici žrtve", rekao je izvršni direktor firme Dejv Čembrs.

Žale i meštani, i veliki broj buketa cveća položen je na mesto pogibije.

Predsednik Asocijacije obezbeđenja, Geri Morison, kaže da je zatečen vestima.

"Nismo imali smrtan slučaj u našem biznisu od 2011. godine, iako se srećemo sa svakakvim opasnostima na poslu", rekao je Morison.

Povezano

Sve vesti