Albanka koja će doneti slavu Kipru? (VIDEO)

Autor:

Eleni Fureiri, koja će predstavljati Kipar na Pesmi Evrovizije, daju se velike šanse da donese prvu pobedu toj ostrvskoj zemlji u ovom takmičenju. Napravila haos fotografišući se sa albanskim predstavnikom...

7
A- A A+

Kao mala došla je iz Albanije u Grčku i promenila ime i prezime. Kada su novinari otkrili njeno pravo poreklo, ona je izašla u medije i objasnila da je došla u Grčku u potrazi za boljim životom i da je zbog predrasuda i poznate netrpeljivosti dva naroda, krila poreklo.

Tada je rekla i da sebe smatra Grkinjom jer je Grčka zemlja koja joj je dala "hleb" i pružila bezbrižno detinjstvo.

Eleni Fureira je vremenom postala velika zvezda u Grčkoj i želela je više puta u prošlosti da predstavlja zemlju na Pesmi Evrovizije. Ali, nikako nije dobijala šansu. Zato joj šansu jeste dao Kipar i sada se na kladionicama i među ljubiteljima ovog takmičenja svrstava u red najvećih favorita.

Nastupiće u prvom polufinalu Eurosonga u Lisabonu u utorak, 8. maja sa pesmom "Vatra" (Fuego), modernom pop pesmom, sa latino prizvukom, što i ne čudi jer joj je pesmu napisao i producirao Aleks P, švedsko-grčki tekstopisac i producent, koji je sarađivao sa Dženifer Lopez, Enrike Iglesijasom i Markom Entonije. Dakle, sve vam je jasno.

Ovo je njemu četvrto učešće na Pesmi Evrovizije i drugo sa Kiprom (radio je i za Grčku i Azerbejdžan).

POSLUŠAJTE PESMU

Izvor: YouTube/ Good Evening Europe!

Ovako zvuči u studiju"Vatrena" i atraktivna Eleni, koja je u vezi sa španskim fudbalerom Albertom Botijom (bio do nedavno član Olimpijakosa), međutim, izazvala je pravu pometnju i bes svojih sunarodnika, jer se tokom boravka u Lisabonu, a pre početka takmičenja, fotografisala sa predstavnikom Albanije i to tako što su ukrstili ruke i raširili dlanove, simbolizujući krila orla. Tu fotografiju je albanski predstavnik postavio na svoje kanale na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE JE OVDE


Ovaj njen nepromišljen gest možda će je koštati nekih glasova. Ali, kada pogledate njen seksi ples iz hotelske sobe...

I’m picking it up. Aham #dancingonmyown

Објава коју дели Eleni Foureira (@foureira) данаTagovi:

Povezano

Sve vesti