mondo.rs

Zašto kritikuju zgodnu Hrvaticu

Autor:

Poznati hrvatski muzičari dali su svoj komentar u vezi sa hrvatskom predstavnicom na Eurosongu koja nije prošla u finale

12
A- A A+

  Sinoć je održano prvo polufinale Eurosonga, a hrvatska predstavnica Franka Batelić koja je izvela pesmu "Crazy" nije uspela da obezbedi svojoj državi plasman u finale takmičenja.

"Hvala! Uživala sam u svakom minutu ovog ludog iskustva i ostavila sam deo sebe na pozornici. Hvala vam za svaku poruku, svaki poziv, svako rame za plakanje kad je postalo teško. Naravno, tužna sam i razočarana, ali dala sam sve od sebe i nadam se da ste zato ponosni. Sutra je novi dan, novo poglavlje, nova avantura. Draga prošlosti, hvala ti na lekcijama. Draga budućnosti, spremna sam! Sve vas puno volim", napisala je Franka nakon nastupa na svom profilu na Instagramu.

Ovako je izgledalo prvo polufinale (FOTO, VIDEO, ANKETA)

I dok se na društvenim mrežama vodila polemila o tome da li je hrvatska pevačica nosila donji veš ispod haljine u kojoj je nastupila u Lisabonu, hrvatski stručnjaci su diskutovali o tome zašto je pesma podbacila i nije prošla u finale.

PR stručnjak Vedran Strukar napisao je na svom Facebook profilu:

"Lepa Franka evidentno nije bila dovoljno ‘crazy’ za ovogodišnji Eurosong. Žao mi je jer zaista smatram kako su i ona i njen tim svi odreda vrhunski profesionalci u svom poslu. Zato dogodine, kako bi nam osvetlao obraz, HRT na Eurosong treba da pošalje Maju Šuput! Ona je trenutno najkompletniji hrvatski izvođač spreman za takve izazove... Kad već ne žele da poslušaju neke kreativnije i provokativnije predloge, mislim da je Maja Šuput apsolutno najbolje rešenje!’

Status mu je onda iskomentarisao muzički menadžer Zoran Škugor: "Vedrane, već si u poslu… Naši autori/kompozitori u zadnje vreme nemaju sreće. Dva puta nam radili stranci i ušli u finale."

Vidite li donji veš? (FOTO, VIDEO)

U raspravu se onda uključio i Toni Cetinski koji je Škugoru napisao: "Nigde melodije, dragi, nigde…". Dodao je da pesma "Crazy" - "nema ono osnovno što jednom pevaču treba, a to je - melodija!"

Brojni drugi prijatelji koji su se uključili u raspravu ispod Strukarovog, slažu se da bi trebalo ponovno uvesti Doru, hrvatsko takmičenje za odlazak na Eurosong.

Iz prve polufinalne večeri u finale su prošli predstavnici Austrije, Estonije, Kipra, Litvanije, Izraela, Češke, Bugarske, Albanije, Finske i Irske, dok ćemo Srbiju gledati u četvrtak u drugoj polufinalnoj večeri!

Podsetite se Frankinog nastupa:

Izvor: YouTube/EurovisionSongContest

Povezano

Sve vesti