Novi SKANDAL Eurosonga: "Ovo je užas!"

Autor:

Reče prošlogodišnji pobednik!

Pobednik Eurosonga 2017. godine, momak koji je očarao svetsku publiku izvedbom i teškom životnom pričom Salvador Sobral, razljutio je Eurosong fanove širom sveta!

Iako ga ove godine nismo videli na bini Pesme Evrovizije, Sobral je u intervjuu jednom portugalskom mediju osuo paljbu po učesnicima i numerama.

Osvojio Evropu!

Još prošle godine je, nakon pobede, izjavio da "muzika nije vatromet, već emocija", misleći na činjenicu da je balada pobedila brze ritmove i spektakularne nastupe, a kasnije i da je s Pesmom Evrovizije oduvek imao odnos "ljubavi i mržnje".

Ove je uspeo tek da naljuti...

"YouTube je mislio da će mi se dopasti pesma Izraela. Kliknuo sam na ponuđeni klip i začula se užasna, užasna pesma. Hvala Bogu, ove godine ne moram da slušam nijednu numeru", rekao je Sobral.

Ovo je taj "užas":

Izvor: YouTube/EurovisionSongContest

Predstavnica Izraela Neta je kratko na Twitteru napisala: Šaljem samo ljubav Salvadoru i svim pevačima svih žanrova, dok je prošlogodišnji predstavnik Hrvatske Žak Hudek bio oštriji u komentaru:

"Sram te bilo Salvadore! Da li tako treba da govori pobednik Eurosonga?! Toliko si se trudio da se predstaviš kao skroman čovek, pravi umetnik i možda si uspeo da prevariš Evropu, ali mene nisi! Da ti kažem nešto Salvadore - prošle godine, kada si propustio SVE probe trebalo je da te diskvalifikuju! To nije bilo profesionalno ni lepo prema svima nama koji smo dali sve od sebe".

Povezano

Sve vesti