Miloš Biković u Kanu!

Proslavljeni srpski glumac promoviše film o Nikoli Tesli

Miloš Biković u Kanu! Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Miloš Biković trenutno se nalazi u Kanu, gde predstavlja svoj kinematografski poduhvat koji govori o geniju Nikoli Tesli.

Reč je srpsko-ruskoj saradnji, a ulogu najvećeg srpskog naučnika igraće upravo zvezda filmova "Montevideo", "Led" i "Izvan granica realnosti" Miloš Biković.

"Mogao bih da nastradam zbog ambicije"

Film je zamišljen kao naučna fantastika i govori o Teslinoj borbi protiv zavojevača iz paralelne realnosti. On uspeva da se prebaci u paralelni svet, po mnogo čemu sličan našem, ali tehnološki na daleko višem nivou. Pronalazač se sreće sa tajnom organizacijom iz paralelne stvarnosti i saznaje da se na našu planetu sprema invazija. Tesla u tom trenutku ulazi u borbu protiv moćnog i opasnog neprijatelja. Reditelj filma je Aleksandar Boguslovski.

Scenario je pisan na engleskom jeziku, a biće i par replika na srpskom, piše "Srpski telegraf".

"Pripremam veliki film o Nikoli Tesli. Trenutno radimo na scenariju, a njegov život nudi mnogo materijala. Snimaćemo na engleskom, a po žanru će biti naučna fantastika. Pored mene kao Tesle, igraće još tri holivudske zvezde. Trenutno još nemam podelu.", otkrio je ranije glumac.

Podsetite se MONDO TV priloga s glumcem:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.