mondo.rs

Preko potrebna doza zabave u maju!

Autor:

Šta može bolje opustiti od dobrog filma? Priredite sebi pravi ugođaj, sedite u udobnu fotelju, napravite kokice i zaplovite u svet filma.

Maj je prepun filmskih poslastica u kojima možete uživati. Dovoljno je da sebi napravite prijatno okruženje, udobno se smestite prepustite se brojim filmskim avanturama.

MONDOPop - naša nova filmska emisija!

Prva na redu je priča koja počinje od morske oluje. Jahta se nasukala u Ujedinjeno Kraljevstvo na stene pored ostrva Minquiers. Oštećenu jahtu su potpuno razbili talasi. U kokpitu su osmogodišnja devojčica u panici i njen otac. Otac je nemoćan, i pokušava da smiri ćerku. Situacija je beznadežna, a ako odmah ne stigne pomoć, potonuće. Film je repertoaru kanala Film Box Premijum 13.maja od 20 časova.

Na istom kanalu u četvrtak 17. maja biće prikazan triler Gavran . Film je zapravo izmišljena priča o poslednjim danima Edgara Alana Poa, u kojima je pesnik u potrazi za serijskim ubicom čija ubistva su kopije onih u piščevim knjigama. U glavnoj ulozi je Džon Kjuzak i Luk Evans.

Još jedno odlično ostvarenje , film Slepa opsednutost, očekuje gledaoce 15. maja na Fim Box Premijum kanalu od 21 čas. U pucnjavi u kojoj su učestvovala dvojica braće iz kriminalnog miljea, policajac Džek Flečer gubi vid. Tokom oporavka, pomaže mu Rebeka, trener za nedavno oslepele. Postepeno, Džek i Rebeka se zaljubljuju jedno u drugo, uprkos protivljenju Rebekine sestre Bedelije, koja je u detinjstvu, kao žrtva incesta, razvila patološku mržnju prema muškarcima. Kad mu se vid vrati, Džek shvata da je meta dvoje potencijalnih ubica: lude sestre Bedelije, ili brata kriminalca kog je ubio.

Ukoliko želite da osetite napetost borbe u ringu, onda je odličan predlog film u kom je Žan Pol Van Dam ostvario je zapaženu ulogu - Kik boks. Kurt Sloun je trener svog brata, američkog šampiona u kik-boksu Erika Slouna. Nakon što tajlandski šampion Tong Po namerno u meču povredi njegovog brata tako da ovaj ostane trajno paralizovan, Kurt se zaklinje da će se osvetiti. Uz pomoć Ksijana, kik-boks trenera koji živi u izolovanom delu Tajlanda, Kurt se priprema za borbu svog života. Film je na repertoaru 13. maja od 21 čas, na kanalu Film Box Plus.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.