Zvezda komedija prvi put u seriji!

Autor:

Zameniće glumca koji se osramotio i dobio otkaz!

Glumac Šon Vilijam Skot prvi put će igrati glavnu ulogu u seriji, i to u novoj verziji "Smrtonosnog oružja", prenosi "Entertejment vikli".

Glumac, poznat po hit komedijama "Američka pita" i "Road trip", do sada je povremeno igrao manje uloge na televiziji, ali će mu ovo biti prvi put da bude glavni lik u nekoj TV seriji.

Ako volite "Rika i Mortija"...

TV verzija akcionog filma iz devedesetih nedavno je ugašena, i to zbog otkaza glavnom glumcu Klejnu Krofordu, koji je igrao Martina Rigsa.

Izvor: YouTube/FOX

Kroford je priznao da je pravio probleme na setu i da je čak bio primoran da ide na terapiju koju je produkcija obezbedila.

"Istina je da sam dva puta ukoren zbog ponašanja na setu. Prvi put zato što sam se razbesneo oko uslova za rad, drugi put kada sam režirao epizodu a jednog od glumaca je pogodio šrapnel. Sastao sam se sa produkcijom, izvinio se i išao na obavezne seanse sa terapeutom kojeg su oni obezbedili," naveo je on.

 Sada je "Foks" ipak odlučio da nastavi da snima seriju, ali sa Skotom u glavnoj ulozi koja će biti napisana posebno za njega.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti