mondo.rs

U gaćama može, ali OVO je zabranjeno

Autor:

Mlada glumica narugala se strogom pravilu Kanskog festivala.

Kristen Stjuart ne boji se da javno iskaže svoje stavove. Iako je ove godine u žiriju Kanskog festivala, našla je način da se naruga organizatorima koji i dan danas insistiraju na tome da žene nose obuću sa visokim potpeticama.

Glumica je došla na premijeru filma BlacKkKlansman u srebrnoj mini haljini i cipelama Kristijana Lubutena sa vrtoglavim potpeticama, ispozirala malo, a onda se izula i nastavila dalje bosa, nehajno noseći skupocene cipele u rukama.

Ovo pravilo izazvalo je zgražavanje još 2015, pošto je nekoliko zvanica vraćeno sa ulaza i nije im dozvoljeno da prisustvuju premijeri filma "Kerol" jer su bile u baletankama.

Godinu dana kasnije, Džulija Roberts pojavila se na festivalu u Kanu povodom premijere filma "Money Monster" koji je režirala Džodi Foster, u dugoj crnoj Armanijevoj haljini neobičnog dekoltea i puštene kose. Iako je stigla pred crveni tepih u cipelama, odlučila je da njime prošeta bosa.

A iste te 2016, Kirsten Stjuart su naterali da uoči poziranja patike zameni cipelama sa visokim potpeticama. I ona je to uradila, a onda je, pozirajući, organizatorima pokazala - srednji prst.

Naravno, možete sad da kažete "pravila su pravila" , "to je svečana prilika, nema tu mesta baletankama", ali kad pogledate ko se sve ovih dana u Kanu pojavio praktično u gaćama, ili bez gaća, bez brushaltera i u sličnim izdanjima...

Bez gaćica na premijeri u Kanu! (FOTO)

SVE SE VIDI! (FOTO)

Vidimo, skinula si pirsing... (FOTO)

Počeo Kanski festival: Gde god da pogledaš...

... stvarno bi mogli malo da o'lade s tim štiklama, zar ne?

Povezano

Sve vesti