EUROSONG: Politika je umešala prste?

Autor:

Pevač grupe koja nas je predstavljala na ovogodišnjoj muzičkoj smotri za najbolju pesmu Evrope komentariše ružne tekstove britanskih medija o njemu, ali i otkriva da je neki čovek dogovarao plasmane pojedinih delegacija.

Sanja Ilić i Balkanika osvojili su 19. mesto na ovogodišnjem Eurosongu. To je ubedljivo najlošiji plasman koji je Srbija imala na ovom takmičenju.

Ipak, naši predstavnici nisu razočarani i kako kažu, njima je 19. mesto kao prvo.

Pevač grupe, Mladen Lukić tvrdi da je politika izgleda umešala prste kada je glasanje u pitanju.

EUROSONG: Izrael OPET pobedio! (FOTO, VIDEO)

"Neki čovek je išao i pravio dogovore naočigled svih. Našu zemlju nije uzeo u obzir, a ja sam se slučajno tu našao, uz austrijsku delegaciju, dok je on s njima ćućorio", rekao je Lukić u Jutarnjem programu na TV Prva.

Mladen kaže da se za pobedu Izraela znalo još pre mesec dana, jer je svima u startu bilo jasno koliko oni žele da pobede.

"Mesec dana pred Evroviziju bili smo u Telavivu i sve je bilo u znaku pevačice i njene pesme. Bilo nam je jasno ko odnosi pobedu".

Skandal koji je obeležio ovogodišnju Evroviziju je svakako upad aktiviste na scenu tokom nastupa predstavnice Velike Britanije.

Albanac je "uljez" sa Eurosonga! (FOTO, VIDEO)

"Spustili su ga s bine i tukli pred nama. Nije bilo svejedno...".

Lukić nije propustio da prokomentariše i izjavu britanskog novinara da je on "najstrašniji snagator koji izgleda kao da je iz satanističke sekte".

"Ružno je i to ne priliči tako nečemu. Oni veličaju stvari koje su izopačene. Ja to stvarno nisam čuo, ali ako im je za osvetu... ja sam sa mikrofonom 'BBC' televizije radio intervjue tamo, tako da videće kako su prošli", rekao je Mladen.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti