Sećate li se ovog filma iz osamdesetih? (VIDEO)

Autor:

Kultna fantazija ove godine puni tri decenije, podsetite se i saznajte šta ima novo kod ekipe!

5
A- A A+

Svi koji su odrastali devedesetih, pamte film "Vilou" Rona Hauarda, koji je izašao pre tri decenije, 1988. godine.

Vorvik Dejvis igrao je farmera koji živi mirnim životom, sve dok ne pronađe bebu zbog koje će poći u avanturu. Beba Elora, po proročanstvu, ključni je "igrač" svrgavanja zle kraljice Bavmorde. U ovom pohodu, Vilou se udružuje sa harizmatičnim mačevaocem Medmartiganom (Val Kilmer). Eloru su igrale čak tri devojčice!

Najluđe teorije zavere o crtaćima

Dejvis je filmsku karijeru započeo kao klinac, kada je njegova baka čula oglas na radiju, da se za novi "Star Wars" film traže niski ljudi. Dobio je ulogu evoksa Viketa, pošto se prvobitno odabrani glumac razboleo. Na snimanju, Mark Hamil ga je toliko zavoleo, da mu je kupio sve "Star Wars" figurice koje dvanaestogodišnji debitant na filmu nije imao.

Hauard je, govoreći o filmu "Solo", rekao da mu je "proradila" nostalgija i da radi na nastavku ovog filma!

"Ne želim previše da otkrivam, ali vodim određene razgovore na temu filma 'Vilou'. Ne bih ga baš nazvao 'Vilou 2', mada bi Vilou, naravno, morao da bude 'upleten', ali bi fokus priče bio na Elori Danan," rekao je on za "ComicBook.com".

Dejvis se, inače, pojavljuje i u filmu "Solo", što mu je osmo pojavljivanje u nekom filmu serijala iz "daleke, daleke galaksije".

Do tada, podsetite se!

Izvor: YouTube/MovieTrailersClips

Tagovi:

Povezano

Sve vesti