Rita Ora se izvinjava! (VIDEO)

Autor:

Evo šta pevačica albanskog porekla kaže o izjavi koja je podelila javnost.

Pevačica Rita Ora objavila je nedavno novu pesmu "Girls", u kojoj joj gostuju Bebe Rexha, Charlie XCX i Cardi B.

Rita i još jedna pevačica albanskog porekla, Bebe Rexha (pravo ime Bleta Reksa), zajedno sa trenutno najpopularnijom reperkom i britanskom zvezdom, predstavljaju numeru u kojoj Rita otkriva da voli devojke!

Rita slavila nezavisnost Kosova (FOTO)

Deo teksta glasi i "crveno vino, samo hoću da ljubim devojke, devojke, devojke… Uzbuđena sam, otvorenog sam uma, ja sam 50/50 i nikada to neću kriti".

Rita je za "Pipl" rekla da je pesmu napisala pre dve godine, i da joj "nije pridavala veliki značaj" dok je nije čula Cardi i insistirala da je snime zajedno.

Iako trenutno uživa u ljubavi sa Endrjuom Votom, Rita je priznala da je deo teksta inspirisan njenim ličnim iskustvima sa devojkama. Međutim, istaknuti pripadnici LGBT zajednice osudili su pesmu i naveli da je "prizemni način na koji je ljubav opisana" u stanju da napravi više štete nego koristi toj zajednici. Rita se zato oglasila izvinjenjem.

"Pesma je napisana kako bi ispričala moju istinu, i predstavlja pravu verziju veoma iskrenog iskustva iz mog života. Imala sam ljubavne veze sa ženama i muškarcima, i sve je to deo mog ličnog puta. Žao mi je ako je način na koji sam se izrazila u pesmi uvredio bilo koga. Nikada ne bih namerno izazvala bol drugim LGBTQ* ljudima, niti bilo kome drugome. Nadam se da ću nastaviti da se izražavam kroz svoju umetnost na način koji će mojim fanovima dati snagu da se ponose sobom, kao što i ja učim da radim. Hvala vam što ste me naučili kako da volim sebe. Oduvek težim tome da doprinosim LGBTQ* zajednici, i nastaviću to da radim. Voli vas Rita," napisala je ona.

Poslušajte.

Izvor: YouTube/RitaOra

Tagovi:

Povezano

Sve vesti