Rasta otkrio istinu o razvodu

Autor:

Posle toliko meseci spekulacija, reper kod Amidžića ispričao šta se dogodilo između njega i Ane Nikolić.

7
A- A A+

Reper Stefan Đurić Rasta gostovao je kod Ognjena Amidžića, gde je govorio o bivšoj supruzi Ani Nikolić i drugim stvarima.

ŠIROKO: Evo šta će Tari pokloniti za prvi rođendan!

"Mi se nismo razveli," kratko je rekao Rasta o pevačici sa kojom ima devetomesečnu kćerku Taru.

"Super je kad si ćale, mada se osećam odgovornije nego ikada. Ja sam tu za Tarina jutarnja buđenja, tada je najslađa, najluđa i najpozitivnija, i tada mi napuni baterije za ceo dan," rekao je on.

Povodom priča o "20.000 evra na štednoj knjižici" za prvi rođendan, Đurić je rekao samo "stavićemo joj pod jastuk".

On je ekskluzivno najavio i da u septembru pravi veliki koncert u "Štark areni" u Beogradu.

Osim privatnog života i poslovnih planova, Rasta je pričao i o "lažnim prijateljima" koje je nazivao "lopov jedan i lopov dva". On se trenutno sudi sa Slobodanom Nešovićem Lokom, kojeg je optužio za prisvajanje novca od autorskih prava, a Loka njega optužio da ga je prebio. Onda je usledio novi udarac, saradnik zadužen za Rastina autorska prava u inostranstvu je, navodno, pobegao sa njegovim novcem. I to, astronomskom svotom.

"U pitanju je cifra sa šest nula. Ljudi možda ne znaju mnogo o tome, priča se kako se ne prodaju CD-ovi, kako je teško, ustvari je situacija, sada kada je sve digitalno, bolja nego ikada. Moje pesme se skidaju i slušaju od Afrike do Latinske Amerike. I možda je bilo potrebno da se sve ovo dogodi, da bi oko mene ostali pravi ljudi, prava ekipa. Ne vrede novac i moć, ako nemaš prave ljude oko sebe, to je najveće blago," rekao je on.

MONDO TEMA: Pitali smo muzičare da li su zadovoljni svojim pravima

Procese protiv bivših saradnika nazvao je "polovično okončanim".

Pogledajte MONDO TV sa Anom i Rastom!

Izvor: YouTube/MONDO Portal

Povezano

Sve vesti