MONDO na snimanju nove sezone "Vojne akademije"

Pogledajte jednu od scena koja će se naći u četvrtoj sezoni popularne serije i i saznajte šta nas sve novo očekuje.

MONDO na snimanju nove sezone "Vojne akademije" Foto: MONDO, Tijana Dušej Ristev

Tišina na setu, svi u stavu mirno...Čuje samo se vođa snimanja: "Akcija!".

Pod punom vojnom opremom, naši omiljeni likovi popularne serije "Vojna akademija" trče, uskaču u kamion i odvoze se...I tako još nekoliko puta, dok reditelj Dejan Zečević, ne kaže "Odlično, nećemo ponavljati više".

Na setu smeštenom u kasarni na Banjici, dočekali su nas glumci Bojan Perić, Slaven Došlo, Goran Kičić i glumica Anđela Jovanović. Obučeni u uniforme, neki su nam pokazali i kako barataju oružjem.

Iako na malom ekranu sve izgleda "upeglano", mlada glumica Anđela Jovanović koja igra Cecu, kaže da joj najteže pada da nosi vojničke čizme.

"Čizme su mi preteške...posebno posle jedne scene u kojoj sam trčala dvadesetak minuta. Stopala su mi u žuljevima, ali su mi garderoberke pomogle i sada nosim neke uloške i flastere", požalila se glumica koja nam je otkrila da njen lik u ovoj sezoni konačno sazreva i postaje ženstveniji.

Anđela kaže da se ekipa uskoro seli na Pasuljarske livade, gde će provesti 15 snimajućih dana.

Izvor: MONDO

Jedan od omiljenih glumaca mlađe generacije Slaven došlo, koji igra Iliju, otkriva da će u ovoj sezoni bili manje problematičan.

"Svi znamo šta igramo, čime se bavimo...sad se više igramo i uživamo. Procentualno nas ima više nego prošle sezone, pa će samim tim biti i više dešavanja i zapleta. Pored ljubavnih zapleta, kojima se gledaoci raduju, očekuje nas i više vojničkih vežbi", kaže Slaven za MONDO.

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti