UŽAS: Reper odbacuje i vređa sopstveno dete?!

Autor:

Muzičar ne želi da ima ništa sa svojim bolesnim sinom

Majka deteta repera Flo Ride otkrila je da poznati muzičar ne želi da vidi svog 19-mesečnog bolesnog sina i da ga naziva pogrdnim imena.

Aleksis Adams kaže kako joj je reper okrenuo leđa čim mu je javila da je trudna s njihovim detetom, a sudskim putem je morala da ga natera da prizna očinstvo. Iako je DNK test potvrdio da je Flo Rida otac malenog Zohara, reper i dalje odbija da bude deo njegovog života.

"Zohar pati od hidrocefalusa, retke bolesti koju karakteriše povećana količina moždane tečnosti i zbog koje je prošlog meseca morao da ide na ozbiljnu operaciju mozga. Flo Rida nije nazvao ni mene ni doktore kako bi proverio da li mu je sin dobro", rekla je detetova majka za "Daily Mail".

Ona i reper upoznali su se 2015. godine, a novo prijateljstvo brzo je preraslo u ljubavnu vezu koja je trajala do trenutka kad je Aleksis saznala da je trudna.

"Odmah sam mu javila da sam trudna. I sama sam bila šokirana činjenicom da ću postati majka, ali on nije hteo ni da čuje za to. Želeo je da abortiram i nazivao je našeg nerođenog sina 'je**no zlim detetom'. To su bile njegove reči", tvrdi Aleksis koja je u drugom tromesečju saznala da beba nije dobro i da pati od hidrocefalusa.

"Bila sam u groznom stanju. Mislila sam da dete neće preživeti i pokušavala sam da se ne vezujem za njega. Srećom, Zohar se izvukao, ali njegov život je sveden na konstantne posete lekarima", ističe ona i dodaje da troškove lečenja ne može da pokriva sama, kao i da je alimentaciju od repera morala da traži na sudu.

Zohar nije jedino dete Flo Ride. Manekenka Nataša Džordžet Vilijams ga je takođe tužila 2013. godine zbog neplaćanja alimentacije i potvrdila da je i nju reper terao da ide na abortus.

Povezano

Sve vesti