Haos u bolnici, jer je Sinan u lošem stanju?

Autor:

Sin popularnog folkera uhapšen ispred Kliničkog centra. Sinanova supruga Sabina kaže "da njen muž sada ne liči ni na šta".

Haos u bolnici, jer je Sinan u lošem stanju? Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Sin Sinana Sakića, Ernest, uhapšen je ipred Klinčikog centra u sredu popodne, jer je divljao po bolnici. Folker je 18 dana ležao u šok- sobi, gde je čekao transplataciju jetre, a problemi su počeli kada su njegovoj porodici saopštili da neće moći da izvrše ovu zahtevnu operaciju.

Haos na Kliničkom - priveden sin Sinana Sakića

Sinanova supruga Sabina je zato odlučila da ga prebaci u privatnu ustanovu, ali kada je sa sinovima Ernestom i Alenom došla po muža, nastao je pravi cirkus.

"Dok sam sedela kod Sinana i stavljala mu obloge na ruku, osoblje bolnice je pozvalo četvoricu momaka iz obezbeđenja koji su mi rekli da napustim objekat, iako sam za boravak imala dozvolu. Moj sin je pokušao da me zaštiti, a oni su ga uhapsili", kaže za "Informer".

Sabina tvrdi da je doktor iznenada ukinuo odobrenje za posetu, jer mu je rekla da će u javnost izneti sve snimke i slike koje ima kao dokaz da su zanemarili zdravlje njenog muža.

"Zabranjeno mi je da budem kod Sinana, jer imam dokaze za to kako se oni ophode prema pacijentima. Bojali su se da ću sve da obelodanim, pa je taj doktor poslao obezbeđenje".

Sakićeva supruga kaže da se stanje njenog muža pogoršalo od kada je na Kliničkom centru.

"Prvo su nam obećali da će ga spremiti za transplataciju, zbog čega ga nisam odvela na operaciju u Italiju, da bi me zvali nakon nekog vremena i rekli da je Sinan u lošem stanju i da transplatacija ne može da se uradi. Sinan je jednu noć imao temperaturu 39.2, a sestra mu ni kap vode nije dala".

Navodno je pevač imao i predinfarktno stanje, a da niko nije reagovao.

"On ima i dekubitis, propao je načisto. Nisu ga okupali 18 dana i držali su ga vezanog za krevet, kao i ostale pacijente", tvrdi Sabina.

Povezano

Sve vesti