Musicology: Čeka nas vrelo leto!

Autor:

Koop Oscar Orchestra, Angie Stone i World music super bend- Bokante, zatvoriće drugu sezonu serijala koncertima u klubu Bitefartcafe Summer Stage.

Musicology: Čeka nas vrelo leto! Foto: Mondo/ Goran Sivački

Druga sezona koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions lagano ulazi u svoju završnicu, a finalni pečat će ostaviti švedska atrakcija Koop Oscar Orchestra (ex Koop) 24. juna i Bokante - world music i džez super bend, 26. jula, dok još jedno ime za sada ostaje tajna.

Kako ovi datumi već duboko zalaze u leto, intimna atmosfera po kojoj je Musicology prepoznatljiv, premestiće se u klub među kalemegdanskim zidinama, Bitefartcafe Summer Stage

Nekadašnji član proslavljenog elektro jazz dua Koop, Oscar Simonsson, ponovo nam stiže u Beograd sa svojim novim sastavom Koop Oscar Orchestra.

Massimo Savić kao Beli vojvoda! (FOTO, VIDEO)

Glavna misija KOOP-a se potpuno poklapa sa parolom Musicology Barcaffè Sessions, koja propagira slavljenje veličine muzike –uživo.

Kako Simonson kaže, živi nastupi mogu da povežu ljude bolje nego bilo šta drugo. Koop Oscar Orchestra će na nastupu 24. juna, u okviru Musicology Barcaffè Sessions, svirati pesme koje je Simonsson napisao za Koop, zajedno sa novim, neobjavljenim materijalom.

"Suština muzike je da napravite zajednički zvuk. Svi oni usamljeni ljudi na sceni s laptopovima, koji se pretvaraju da nešto rade, u meni izazivaju tugu", kaže Oscar Simonsson.

Američka R&B i soul diva i moćan glas koji stoji iza planetarnog hita "Wish I didn’t miss you", Angie Stone, nastupiće po prvi put u Srbiji, u sklopu Musicology Barcaffè Sessions, 1. jula, na teniskim terenima na Kalemegdanu.

Dva dana nakon koncerta u Beogradu, Angie Stone će nastupiti i na slovenačkom izdanju Musicology Barcaffè Sessions u Ljubljani, 3. jula.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti