Tores: Ostvario mi se dečački san

Autor:

Osvojio je Ligu šampiona, dva puta bio prvak Evrope i sveta sa reprezentacijom, ali peharom sa "jorgandžijama" El Ninjo je ispunio ono o čemu je oduvek maštao

Atletiko Madrid osvojio je trofej Lige Evrope, pošto je u finalu ubedljivo savladao Olimpik iz Marseja rezultatom 3:0.

Trener madridskog kluba potrudio se da deo velikog uspeha Atletika postane i Fernando Tores, pošto mu je dva minuta pre završetka meča omogućio da uđe u igru umesto dvostrukog strelca Antoana Grizmana.

Miljenik navijača Tores tako se oprostio na najlepši način, budući da je još ranije poznato da po završetku sezone odlazi iz Atletika.

On je podigao prvi pehar u Atletiku tek u 11. sezoni nastupa za taj klub.

"Osvajanje trofeja sa Atletikom je bio san o kojem sam oduvek maštao kao dete i sada se on ispunio", naveo je Tores posle trijumfa.

U karijeri je osvojio mnogo pehara poput dve titule prvaka Evrope i pehar na Mundijalu sa selekcijom Španije, sa Čelsijem je trijumfovao u Ligi šampiona i Ligi Evrope, ali mu uspeh sa Atletikom posebno znači.

"Kada to uradite sa klubom za koji oduvek navijate, nijedan trofej onda nije važniji od tog", naveo je Tores.

Popularni "El Ninjo" (Dečak) bio je vrlo emotivan u trenutku kada se podizao pehar. Kapiten Atletika Gabi je naveo da je Tores igrač koji ga "najviše zaslužuje".

"Biti deo ovog tima je nešto fantastično i ovo je početak nečeg mnogo većeg. Za mene je ovo divan kraj i zauvek ću biti zahvalan ovom timu", poručio je Tores.

Povezano

Sve vesti