Tužba zbog "intimne" fotke!

Autor:

Reper na meti tužbe, starleta zahteva astronomsku odštetu!

Rijaliti starleta i pevačica Tiajra Mari tužila je sudu repera Kertisa Džeksona, odnosno 50 Centa, zbog postavljanja eksplicitnih fotografija bez dozvole.

Marijeva je, sa tadašnjim suprugom Akbarom Abdul-Ahadom, napravila gomilu intimnih fotografija i snimaka, a kada su se razveli, on ih je postavio na Instagram. Među njima su bile izuzetno eksplicitne fotografije, na kojima je jasno da su njih dvoje imali odnos svega par minuta pre nego što je "sevnuo blic".

Feeling frisky ! Hair: @kiakash @bossxtend Mua: @juanice.mua

A post shared by Teairra Mari (@misstmari) on

Tiajra navodi da ih je Akbar postavio na Instagram da bi joj se osvetio što ga je ostavila, ali je onda te fotke na svom nalogu objavio 50 Cent, kojeg prati 18 miliona ljudi.

"Ovo je besramni pokušaj da me osramote jer sam imala odnose sa sopstvenim mužem. Zbog njihovog čina, snosiću znatne i dugoročne psihološke posledice, i moraću da idem na psihoterapiju," navodi učesnica rijalitija "Love&Hip Hop".

Ovo, inače, reperu nije prvi put da postavlja "osvetničke" eksplicitne fotke dama sa kojima čak nije ni bio u vezi. Već je morao da isplati sedam miliona dolara odštete Lastoniji Leviston, čije je fotografije i snimke objavio kako bi osramotio njenog tadašnjeg partnera, a svog rivala Rika Rosa. Marijeva će, navodno, tražiti mnogo veću odštetu.

50 Cent se još uvek nije oglasio povodom ove tužbe.

Povezano

Sve vesti