mondo.rs

Eurosong: Crnogorcu pretili smrću

Autor:

Crnogorski predstavnik saopštio da mu stižu pretnje zbog skandala koji je napravio.

Vanja Radovanović, predstavnik Crne Gore koji se nije plasirao u finale Eurosonga, objavio je da je primao pretnje smrću zbog užasne šale na račun dece sa posebnim potrebama.

EUROSONG: Izrael OPET pobedio! (FOTO, VIDEO)

Radovanović je na konferenciji za medije uoči drugog polufinala ispričao "vic", koji je ranije u svom stend-apu ispričao komičar Riki Džervejz, poznat po šalama kojima je svrha da šokiraju.

"Znate li šta slepa i gluva deca dobijaju za Božić? Rak," rekao je Radovanović pred zapanjenim novinarima u sali u Lisabonu.

Albanac je "uljez" sa Eurosonga! (FOTO, VIDEO)

On se nakon toga ekspresno izvinio, a čak je bilo poziva u javnosti da bude diskvalifikovan. Svakako se nije plasirao u finale, ali ovaj skandal ne jenjava.

Radovanović se opet oglasio saopštenjem, u kojem je ponovio izvinjenje i naveo da je primao pretnje smrću.

"Opraštam onima, koji su u reakcijama na moje reči, meni, mojoj deci, mojoj porodici pretili, proklinjali, želeli najgore, spominjali sanduke i decu u istoj rečenici, spominjali one koji više ne mogu ništa da kažu. Hvala svima koji nisu pristali na hajku.

Verujem da ćemo se moja porodica i ja od ovoga oporaviti, da ću svojim radom i angažovanjem, pre svega deci i ugroženim grupama, ali i svima ostalima, opet dokazati da su mi namere bile časne i da to, ništa pa ni jedan nepromišljeni vic ili šala na račun žena, ne može promeniti," napisao je on.

Povezano

Sve vesti