Akcioni junak vređao homoseksualce!

Autor:

Izvinio se zbog snimka sa seta filma, gde je urlao pogrdne reči na račun LGBT populacije.

Glumac Džejson Stejtam izvinio se zbog uvreda na račun homoseksualaca, izgovorenih tokom snimanja filma "Wild Card".

"San" je ekskluzivno objavio transkript glumčevih izjava, izrečenih u napadu besa kada nešto na snimanju nije bilo po njegovoj volji. Film je snimljen 2013, izašao je tek dve godine kasnije i propao je na blagajnama, pošto je koštao 30 miliona dolara a zaradio samo sedam miliona.

"Prestanite da se ponašate kao je*eni pe*eri. Mrzim to je*eno s*anje. Pričate, šapućete, ponašate se kao gomila je*enih pe*era. Ako hoćete da mi nešto kažete, nemojte da čekate da je*enih 15 puta snimim scenu, pre nego što progovorite. Prestanite da se ponašate kao je*eni pe*eri i recite šta imate," vikao je glumac.

Stejtam se izvinio na društvenim mrežama, iako je priznao da se incidenta "ne seća".

"Rečeno mi je da postoji snimak na kojem govorim uvredljive reči na račun LGBTQ populacije, pre pet godina na setu filma čiji sam koproducent bio. Nikada nisam čuo snimak, a uputio sam više zahteva da mi to bude omogućeno. Ja se ne sećam da sam izgovorio išta od toga, ali želim da budem jasan, navodni termini su veoma uvredljivi. Ako sam ih zaista izgovorio, pogrešio sam i izvinjavam se. Svi koji me poznaju znaju da te reči nisu odraz mojih osećanja prema LGBTQ populaciji. Ne mogu da izmenim prošlost, ali mogu iz nje da izvučem nauk za budućnost," napisao je glumac.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti