Tuži menadžerku Breda Pita za milione!

Autor:

Lepotica zahteva astronomsku odštetu!

Prelepa glumica Megan Foks tužila je menadžerku Breda Pita i zahteva pet miliona dolara odštete.

Foksova navodi da ju je Sintina Pet-Dante pre dve godine ubeđivala, i na kraju nagovorila, da kupi vilu vrednu 3,2 miliona dolara, ne rekavši joj da u kući postoji mnoštvo problema. Pet-Danteova je, inače, "glavna" kada je u pitanju karijera Breda Pita i njegovo pojavljivanje u javnosti.

Malibu se tada trudnoj glumici činio kao dobar izbor, pa je "keširala" tu cifru, ali tek onda shvatila da je kuća u veoma lošem stanju.

"Namerno me je dovela u zabludu, i tek kada sam se, trudna i sa još dvoje male dece, uselila u vilu, shvatila sam da se nalazi na nizbrdici koju bi tek trebalo iznivelisati. Na imanju se nalaze obori za životinje, kameni zidovi i ambar koji nisu u skladu sa propisima i trebalo bi ih srušiti, ili u potpunosti obnoviti. Po celoj vili se nalazi buđ, uključujući i zidove i plafone spavaće sobe i soba za decu," navela je glumica u tužbi.

Foksova je morala da investira astronomsku svotu kako bi restaurirala i popravila sve što nije bilo u redu u "paklu iz noćnih mora". Sada zahteva više od pet miliona dolara odštete.

Povezano

Sve vesti