Le Talek odbio ugovor, Zvezda našla novog štopera?

Autor:

Francuz nije prihvatio platu od pola miliona evra, nakon čega se tandem Terzić/Mrkela okrenuo novom rešenju.

Le Talek odbio ugovor, Zvezda našla novog štopera? Foto: MN Press

Damien Le Talek (28) odbio je da produži ugovor sa Crvenom zvezdom, posle čega su se u Ljutice Bogdana okrenuli novim rešenjima za poziciju štopera i pronašli ga u Slobodanu Medojeviću (27), piše "Sportski žurnal" u broju od petka.

Ovaj list navodi da je Francuz dan ranije imao poslednje razgovore sa rukovodstvom šampiona Srbije i odbio ponudu vrednu milion evra za naredne dve sezone u Ljutice Bogdana.

Jedan od najboljih igrača u sezoni na izmaku, strelac sedam golova od dolaska na "Marakanu" februara 2015. godine, navodno ima ponudu Monpeljea, ali i par opcija iz Turske i Rusije. To će crveno-bele ostaviti sa svega dvojicom štopera u timu, Vujadinom Savićem i Srđanom Babićem, jer se očekuje da klub napusti i Abraham Frimpomg.

slobodan medojević siniša mihajlović Foto: MN Press

Utoliko, tandem direktora Zvezdan Terzić/Mitar Mrkela ušao je u pregovore sa Medojevićevim predstavnicima, a tema je i visina obeštećenja koju bi trebalo uplatiti nemačkom Darmštatu sa kojim bivši kapiten Vojvodine i mlade reprezentacije Srbije ima ugovor do juna 2019. godine.

Zamena za Le Taleka, koji će iz kluba otići kao slobodan igrač, mogao bi da bude i Nemanja Milunović (28). Njemu ugovor sa BATE Borisovim ističe 31. decembra ove godine, što znači da će već ovog leta biti slobodan u izboru novog kluba.

Terzić i Mrkela već su ovog maja nailazili na poteškoće u pregovorima oko produžetka ugovora sa Lukom Adžićem.


Povezano

Sve vesti