Zvezda Grupe C

Autor:

Antoan Grizman

Reprezentacija: Francuska

Datum rođenja: 21. mart 1991.

Broj nastupa za reprezentaciju: 51

Pozicija: Napadač

Klub: Atletiko Madrid

Pol Pogba izaziva najveću pažnju van terena i na društvenim mrežama. Kada meč krene, "gazda" reprezentacije Francuske je ipak Antoan Grizman, najbolji igrač i najbolji strelac Evropskog prvenstva 2016.

Francuski ofanzivac postigao je 29 golova ove sezone, zaključno sa utakmicom u Lionu, gde je doneo Atletiko Madridu trofej Lige Evrope. U Rusiji će drugi put nastupiti na Svetskom prvenstvu, sa željom da uradi ono što nije u Brazilu - da postigne gol. Na Mundijal će stići u najboljim godinama (27) i u najboljoj formi, koja bi ovog leta mogla i da ga učini zvučnim pojačanjem Barselone, o čemu se govorilo i pisalo mesecima.

Ofanzivac koji po sebi nosi tetovaže sa religijskim motivima, kao i inicijale roditelja, davno je ostavio za sobom tinejdž period, kada je sa saigračima iz U-21 reprezentacije izašao u provod i dobio kaznu od 14 meseci neigranja. Sada je jedan od najboljih igrača na svetu, koji sa sobom na putovanja nosi "Xbox" konzolu, a na terenu iznova i iznova dokazuje svima koliko je Lion pogrešio kada ga je odbio kao 14-godišnjaka. U tom gradu je ovog proleća osvojio najznačajniji pehar u karijeri i uhvatio dodatni zalet za Mundijal, na kojem bi mogle da ga čekaju velike stvari.

Njegovi zvanični nalozi na društvenim mrežama:

Instagram

Facebook

Twitter

Povezano

Sve vesti