HOROSKOP

Blizanci, evo šta vas čeka ove godine...

Dragi Blizanci, srećan rođendan! Saznajte šta Vam zvezde predviđaju za ovu godinu...

0
A- A A+
horoskop, horoskopski znak Foto: Mondo/ Mario Milojević

Ove godine se možete radovati dobrim aspektima. Sve će Vam ići od ruke. Mnogo ste se namučili u proteklim godinama, dok je Saturn bio u Strelcu, ali vreme je da se sav Vaš trud isplati. Od decembra se sigurno osećate mnogo bolje. Manje ćete brinuti, a bićete aktivniji i lakše ćete donositi odluke koje se tiču promena u životu. Želećete više slobode i zabave, naročito od novembra. Putovanja su preporuka za Vas tokom godine.

POSAO

Ove godine ćete imati višak energije i dosta stvari će Vam ići na ruku. Iskoristite sve dobre prilike da napredujete. Budite srećni jer nećete imati toliko prepreka kao do sada. Počinje novi period za Vas, novi životni ciklus. 

Sada ćete se prilično uozbiljiti što se tiče posla. Jupiter i Saturn će podržati svaku saradnju, naročito nešto što ste već želeli, na čemu već radite. Ako dugo radite, a očekujete stabilizaciju, sada je najbolje vreme za to. Ako želite da menjate posao, uradite to do kraja oktobra. Promene nisu dobre od novembra do kraja godine. Moguća je nervoza u decembru 2018. i februaru 2019. godine.

Nećete se baš idealno slagati sa kolegama, naročito tokom prve polovine godine. Ono što je još bitno je da treba da nađete kompromis, pa iako Vam se neki saradnik ne dopada, možda Vam može biti od pomoći.

Ako se bavite turizmom i ugostiteljstvom ili sarađujete sa ljudima koji nisu iz Vašeg mesta, imajte u vidu da će sve to ići mnogo lakše. 

Imate dosta želja, a ono što je bitno je da ne uzimate kredit ove godine. Ako sada malo manje trošite, ako štedite, onda ćete sigurno biti zadovoljni kako će i naredna godina izgledati što se tiče finansija. 

LJUBAV

Ova godina je jako dobra za ljubav, a naročito kraj godine. Cele godine ćete se brinuti da li će Vas partner dovoljno voleti i da li će se potruditi oko Vas, ako Vi date svoj maksimum.

Strah od vezivanja  je prisutan, a strasti su jake. Dosta Vas ometaju obaveze na poslu, pa ne možete da izdvojite previše vremena za ljubav.

Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zauzeti, putujte što više sa partnerom. Sve probleme koje ste imali u protekle dve i po godine, bilo da ste u vezi ili ne, sada više nećete imati. Konačno ćete moći da se otvorite i da volite nekog.

Ne ulazite u neke avanture jer Vam to neće doneti nikakvu sreću. Do 11. jula slobodni Blizanci se mogu ponovo spojiti sa osobom sa kojom su bili u vezi, ali je pitanje koliko to može biti stabilno. Cele godine ćete biti zadovoljni u vezi, a to će naročito biti izraženo od novembra.

ZDRAVLJE

Dobro ćete se osećati, osim što ćete povremeno biti napeti i nervozni. Ovo će biti naglašeno u drugoj polovini decembra, februaru i aprilu sledeće godine.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi: