MONDO/Tanjug

Slavlje Zvezde i zapaljeni bus - oglasio se MUP

Autor:

Policija je u subotu, posle fudbalske utakmice Crvena zvezda-Voždovac, privela 15 osoba kod kojih su pronađene baklje i pirotehnička sredstva, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Slavlje Zvezde i zapaljeni bus - oglasio se MUP Foto: MN PressBaklje i pirotehnička sredstva su oduzeti.

"Policija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzima sve mere i radnje na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti požara kada je izgoreo autobus" u kom su bili igrači FK Crvena zvezda, rečeno je u MUP-u.

Otvoreni autobus, u kome su fudbaleri Crvene zvezde proslavljali titulu šampiona, potpuno je sinoć izgoreo nakon što se zapalio na Autokomandi.

Reagovali su vatrogasci koji su brzom akcijom lokalizovali požar, a intervenisala je i policija. Pogledajte fotografije:Fudbaleri su iskakali iz autobusa kada je izbila vatra, a oko autobusa je bilo nekoliko hiljada navijača na putu ka Hramu svetog Save, gde je trebalo da bude glavno odredište proslave.Proslava je prekinuta, a fudbaleri Crvene zvezde su sklonjeni sa tog mesta.

Žurka na "Marakani", Zvezda proslavila titulu!

Fudbaleri Crvene zvezde su sinoć pobedili Voždovac i time osvojili 28. titulu prvaka države u klupskoj istoriji nakon čega je usledila proslava na ulicama Beograda.

Zvezda slavila na ulicama, autobus U PLAMENU!

Povezano

Sve vesti