• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron "pokidao" Boston!

Male šanse ima bilo koja ekipa u NBA ligi kada se Lebron "razljuti", tako je i bilo u četvrtoj utakmici finala istoka NBA. Klivlend je pobedio 111:102, i izjednačio u seriji na 2:2, uz Lebronovih 44 poena.

SVE GALERIJE

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

macka

Ma moze da ima prosek od 100 poena po utakmici i osvoji 10 titula za mene je Dzordan jedinstven i najbolji ikada u mojim ocima. Takva gracioznost, elegancija i stil igre su neponovljivi. Dzejmsa ne mogu da gledam, kao neki mali tenk samo se nesto probija i gura, odvratan dribling, odvratan sut, iako je statisticki legenda NBA kosarke.

Kakarotto

Imamo sansu da gledamo jednog od najboljeg igraca danasnjnice ako ne i svih vremena, steta sto je Golden stejt previse jak i nema tim da igra sa njima. DA ima, bez sumnje bi vec sad svi govorili da je bolji od Jordana. Jedan na jedan, Jordan je bolji, doduse igraju i razlicite pozicije, ali gledajuci uticaj na samu igru i sve ostalo daleko je James. Pritom je Jordan igrao u doba kad igraci nisu imali toliki vertikalni skok a ujedno mu je to bila i jedna od dominantnijih stvari, za razliku od danasnjeg vremena kad svi skacu visoko, naravno i odlican suter sa distancce nema sta. Setimo se da kad je Jordan otisao da igra bejzbol Bulsi su igrali finale bez njega i umalo pobedili. S druge strane kad je James otisao u Majami Kavsi su postali tim za lutriju. Da je King imao takvu podrsku bez sumnje bi vec bio GOAT u ocima svima. Dwayne, Bosh ne mogu da se porede sa igracima kao sto je Pippen, Dennis Rodman a da ne pricamo za tim Golden stejta, definitivno najbolji tim u istoriji NBA kosarke, svi mogu da sutiraju i sto je jako vazno igraju dobru odbranu.

Kars

King