• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bili smo u Muzeju iluzija! (FOTO, VIDEO)

Autor Tijana Dušej Ristev

Nakon Beča, Ljubljane i Zagreba atraktivna franšiza Muzej iluzija konačno i u Beogradu! Zavirite u tekst i saznajte kako smo se proveli!

U Muzeju iluzija posetioci mogu da prkose zemljinoj teži, da posmatraju ljude kako se "smanjuju i rastu", da im glava "viri" iz tanjira, servirana kao najukusnija hrana, da im tlo pod nogama "izmiče" u Vorteks tunelu, ali i da se edukuju i nauče mnogo o optičkim varkama na osnovu ljudske precepije.

Onima kojima ume da pripadne muka tokom vožnje na ringišpilu ili "balerini", može slična situacija da se dogodi i u "tunelu koji se vrti dok vi u njemu stojite".

Vorteksov tunel jedna je od najzanimljivijih postavki ove franšize. Za svaki slučaj, imajte kesicu pri ruci!

Mi vam preporučujemo da obavezno Muzej posetite s društvom. Ponesite mobilne telefone i napravite fotografije za pamćenje! Nakon posete Muzeju iluzija definitivno ćete ostati zadivljeni i misliti da ništa nije onako kako se čini!
Izložba je namenjena svim uzrastima, a Muzej se nalazi u Nušićevoj 11 u Beogradu. Cena ulaznice za odrasle je 600 dinara, za decu od 5 do 15 je 400, dok je porodična ulaznica 1.500 dinara.

Muzej radi svakog dana od 9 do 22 sata.

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dex

Iako im je cena 600din. puni su i ceka se red da bi se uslo. Mene je mrzelo da cekam pa cu na jesen ali ako je tolika navala mislim da zaista vredi toliko.

Tiruriru

Bioskopska karta je 350 din a vi biste da ulazak u muzej placate 250, tj. 2 evra... Kakav god da nam je standard, daju se i mnogo ozbiljnije pare na vece gluposti i manje neophodne stvari. Ko zeli da vidi nesto novo, odrecice se pakle cigara i kafe. Da je karta jeftinija, guzva bi bola veca, redovi za ulaz duzi, pa ljudi nezadovoljniji zbog cekanja. Svetu ne mozes ugoditi. Muzej je odlican, i vredi svakog dinara. Osoblje jako ljubazno i na usluzi. Odlican nacin provesti 2 sata slobodnog vremena u gradu.

Centurion

Jer ima neka postavka Srbija u EU?

SERIJE