Ovako je bilo na adidas SOLARBOOST žurci!

Autor:

Članovi adidas Runners kluba, na žurci iznenađenja organizovanoj na krovu BIGZ-a, među prvima su imali priliku da testiraju novi SOLARBOOST model patika.

Ovako je bilo na adidas SOLARBOOST žurci! Foto: MONDO

Novi adidas SOLARBOOST model patika nastao je sa idejom da trkačima omogući najveću moguću udobnost pri prelasku velikih razdaljina.

Model odlikuju odlična podrška i apsorpcija udara, kao i oblik koji garantuje stabilnost stopala. adidas SOLARBOOST patike prvi su imali priliku da testiraju sportisti iz adidas Runners kluba.

adidas Runners klub nedavno je oformljen u Beogradu, čime se naša prestonica pridružila svetski velikim gradovima. Trčanje i redovni treninzi, kako za profesionalne tako i za trkače početnike, glavni su primat kluba.

adidas Foto: MONDO

Ipak, klub ne bi bio poseban kakav jeste da ne neguje jedinstvenu kulturu zajednice, razmene energije i konstantno unapređivanje ponude sa kojom izlaze pred svoje članove. Putovanja po zemlji i inostranstvu su podrazumevana pojava, a svi trkači okupljeni u adidas Runners klubu imaju priliku da među prvima isprobaju sve najnovije tehnologije u trčanju.

Česta iznenađenja dodatni su motiv za okupljanje oko ovog kluba. Jedno od najlepših bila je žurka koja je, na radost svih trkača, nakon redovnog treninga organizovana na krovu BIGZ-a.

Hrana, piće i muzika prijali su posle napornog treninga, a dodatno iznenađenje bile su i nove SOLARBOOST patike koje su trkači imali prilike da vide, probaju i testiraju. A ukoliko neko od adidas runersa odluči da trči upravo u novom SOLARBOOST modelu, tu su i pokloni kao dodatna motivacija.

Evo kako je sve to izgledalo.

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti