• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedna pevačica u predstavi? Pun pogodak! VIDEO

Autor Dragana Tomašević Izvor mondo.rs

Za ovu predstavu je neophodan moćni ženski vokal, a ona je idealna za tu ulogu! Uostalom "zašto bismo razdvajali ta dva?"

 Djixx u predstavi Ejmi Vajnhaus Slobodana Beštića Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Svaki put kada procitate da se neka pevacica prikljucila ekipi filma ili stala na daske koje život znace, znate da sledi hajka. Pojedini glumci ce reci da bi svako trebalo da se drži svoje profesije, a drugi ce pružiti podršku.

Kada radite predstavu o Ejmi Vajnhaus mislimo da nema mesta raspravi…

Ðurdina Radic, poznatija kao Djixx, postace Ejmi u istoimenoj predstavi Slobodana Beštica. S njom smo pricali o pevacici koja nas je prerano napustila, ali i mišljenju kolega, strahu pred premijeru i teškim zadacima koje je sama sebi nametnula.

Ogorceni glumci: "Pevaljka u mjuziklu"

"Ideja da ja budem u predstavi potekla je od Slobodana Beštica, koji je nakon gledanja dokumentarca o Ejmi Vajnhaus bio inspirisan da isprica ovu pricu. On je gledao neki moj klip na Facebooku, koji je postao viralan i na kojem ja imitiram neke ljude, medu njima i Ejmi i eto", rekla je nam je Djixx i otkrila šta cemo videti u predstavi.

Beograd se setio Ejmi Vajnhaus

"Imamo drugaciji pristup... naravno, izvlacimo dogadaje iz biografije, ali napravicemo pricu koja se bavi emotivnim delom njenog života, kako se osecala pre nekog koncerta na primer. Pokušacemo da zademo u njenu dušu kako bismo otkrili zašto tako mladi i talentovani ljudi kao Ejmi i mnogi drugi pre nje tako mladi odu. Da li takav talenat sagori coveka? Glumicu njeno emotivno stanje i dosta cu komentarisati kako neke stvari uticu na mene".

Nataša Bekvalac u predstavi FOTO, VIDEO

Djixx nam je otkrila i da ce, zavisno "od Ejminog raspoloženja", takva biti i slika i prilika tragicno preminule pevacice. Pamtite haljine i "onu" frizuru... "Taj deo me jako raduje, biracu haljine koje cu nositi, naravno u zavisnosti od osecaja koje prikazujem, takva ce biti i Ejmi".

Što se tice porodice i prijatelja, Djixx kaže da ima njihovu podršku "jer jedva cekaju da cujem kako opet pevam Ejmine pesme. Ono što bih napomenula je da je NECU imitirati Ejmi Vajnhaus. To nije moj cilj i ona ne može da se imitira".

Estrada na velikom platnu

Pevacica koju smo gledali u seriji "Psi laju, vetar nosi" otkriva da ipak oseca malu tremu "jer prvi put radi ovako nešto", ali i da se raduje trenutku kada ce pokazati šta zna.

Što se tice "vecite rasprave" da li bi pevacice trebalo da glume, ona jednostavno kaže: "Zašto bismo razdvajali ta dva?! Ja se razlikujem jer ja sam prvo muzicar, ako pevam, pevam kao pevacica. Ima glumaca koji odlicno pevaju, ali se cuje da pevaju kao glumci. Gluma je meni moj dodatni talenat i zanat koji sam naucila i ja ne bih razdvajala ova dva sveta. Da se razumemo, za mene je muzika najjaci medij prenosa emocija, na bilo kom jeziku muzika je nešto što osecaš 'u kicmenoj moždini', a gluma i pokret samo nacin da se to poboljša. Ja se ugledam na stare glumce, koji su i igrali i plesali i pevali... kao Džin Keli. Podrazumevalo se da moraju da znaju i da stepuju i pevaju i glume. Bez toga nisi mogao na televiziju", uz osmeh nam je rekla Djixx.

Prijovicka NIJE u predstavi!

Mi joj u predstavi "Ejmi Vajnhaus" Slobodana Beštica, koja bi trebalo da bude izvedena krajem juna, želimo svu srecu, a vama da odete i pogledate pevacicu dok glumi pevacicu i jednostavno uživate u predstavi!

Podsetite se MONDO TV priloga s lepom pevacicom:

I pogledajte kako glumi pevacicu koja ne zna da peva u seriji "Psi laju, vetar nosi"!

Đurđina Radić Djixx nam otkriva kakva je bila kao tinejdžerka, da li je teško pevati falš, koje njene krpice su završile na jednoj turbofolk pevaljki i zašto nije dovoljno sedeti u kafiću i čekati da te primeti Tarantino.
Izvor: MONDO

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Alex

Điks je po profesiji glumica. Završila je FDU... A peva bolje od 99% pevačica...

Ccc

Kolko kida al jezivo

Vozd

Uh uh uh

SERIJE