MONDO/Agencije

Potres u Seriji A: Trampa koja se čeka 42 godine

Šampion Italije Juventus ponudio je velikom rivalu Interu Gonzala Iguaina i 50 miliona evra za Maura Ikardija, prenosi "Korijere dela sera".

2
A- A A+

Juventus je spreman da se odrekne najskuplje plaćenog fudbalera ikad u Seriji A Gonzala Iguaina (90 miliona evra za transfer Napoliju) u zamenu za prvog strelca lige Maura Ikardija, napadača koji je poznat po tome što redovno trese mreže torinskog kluba.

Šampion Italije navodno je speman da uz Iguaina plati i 50 miliona evra, odnosno da za ceo transfer izdvoji 110 miliona evra.

Ikardi je, igrajući za Sampdoriju i Inter, postigao osam golova na 12 utakmica protiv Juventusa i na najbolji način se preporučio "Staroj dami".

Isti izvor navodi da je Inter započeo pregovore, dozvolu za transfer dala je i supruga i agent Ikardija Vanda Nara, pa bi sve moglo uskoro da se završi.

Ukoliko se posao sklopi, dva kluba napravila bi napravila prvi posao još od 1976. godine kada su Pjetro Anastasi i Roberto Bonisenja zamenili dresove.

Ostaje samo problem kako će reagovati navijači iz Milana i Torina koji su pre četiri godine otkazali trampu Fredi Guarin - Mirko Vučinić.

Povezano

Sve vesti