mondo.rs

Ostaje duže u Turskoj, Bali-Beg odlepio!

Autor:

Srpska starleta trenutno u Istanbulu zbog snimanja filma. Kako kaže baš je ostavila utisak, posebno na Bali-Bega.

Ostaje duže u Turskoj, Bali-Beg odlepio! Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Soraja Vučelić gde god se pojavi ostavlja dobar utisak, a o tome svedoči i činjenica da je uspela da za kratko vreme napravi pometnju među Turcima.

Ona treba uskoro da počne snimanje filma sa Džengizom Čerkešom, jednim od najopasnijih i najpoznatijih Turčina.

Miljenik ženskog dela publike, Burak Ozdživit koji se proslavio ulogom čuvenog Bali-Bega u seriji "Sulejman Veličanstveni" bacio je oko na sprsku starletu.

On se navodno raspitivao o njoj kod svojih saradnika i producenata, a potom je poželeo da u nekom od sledećih projekata gde će on igrati i ona bude uključena.

"Producenti koji rade na ovom projekttu u kojem će se Soraja pokazati kao glumica trenuto rade i sa Burakom. Ona u Turskoj gotovo svakog dana ima sastanke sa producentima, jer su u toku krajnji dogovori oko scenarija, pošto snimanje počinje krajem juna", piše "VIP Alo".

Burak je došao na sastanak, ali su se Soraja i on samo susreli u prolazu i prošli jedno pored dugog. Glumac nije mogao da sakrije iznenađenje što je vidi, a potom je rekao kako bi mu baš takva partnerka dobro došla u nekom filmu.

Soraji su naravno preneli Burakove želje, a ona kaže da je njoj to "baš simpatično".

"Producent se šalio s mnom da ću ipak ostati duže u Turskoj nego što smo planirali, jer se Burak raspitivao o meni. Rekao je da bi voleo da mu budem partnerka u seriji ili filmu".

Soraja je inače već dospela u sve turske medije, kada je "pukla" vest da je Džengiz Čerkeš zbog nje raskinuo veridbu sa glumicom Otilijom Brumom.

Povezano

Sve vesti