• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

R:EVOL:UTION: Još jedan dan do festivala!

Izvor mondo.rs

Četvrto izdanje R:EVOL:UTION festivala biće održano od 31. maja do 2. juna, u šarmantnom Temišvaru, u bajkovitom parku Muzej sela, na svega 150 km od Novog Sada i Beograda.

 REVOLUTION festival Rumunija Temišvar 2018 Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Kapije cetvrtog po redu R:EVOL:UTION festivala sutra ce ponovo ce biti otvorene za ljubitelje dobre muzike, najrazlicitijih vrsta umetnosti i pravog karnevalskog doživljaja. Od 31. maja do 2. juna R:EVOL:UTION ce poželeti dobrodošlicu svima na festival sa posebnom energijom koji ce biti održan u bajkovitom Muzeju sela u Temišvaru.

Jedinstveni park prelepe prirode bice pretvoren na 72 sata u zonu neprekidne zabave protkane umetnošcu, zabavnim radionicama i sportskim aktivnostima, dnevnim zabavama i mnogim drugim avanturama na više od 10 festivalskih bina i zona.

Neki od najistaknutijih izvodaca današnjice predstavice se na glavnoj, Music Guru bini. Medu njima su Gogol Bordello, Dub Fx, Wilkinson, Filatov & Karas i mnogi drugi.Rejveri ce uživati u poznatim trakama elektronskih magova kao što su Nicole Moudaber, Raresh, Marko Nastic, Ion Ludwig (live), Herodot i mnogi drugi na Electric Apex bini, kao i na cuvenom jezeru u sklopu festivala na kojem ce biti održane after žurke. Ljubiteljima gitarskog zvuka i metalcima bice predstavljen najraznovrsnijiprogram do sada na Xtreme zoni na kojoj ce nastupitiMortiis, Grade 2, Dordeduh, The Hellfreaks i drugi.

Lunatica je festivalski svet cuda, mesto za radost i dramu, muziku i preformans, devojke koje lete po prostoru, neverovatnu burlesku... Organizovan je u saradnji sa Continental drifts, timom koji stoji iza Shangri La zone na cuvenom Glastonbury festivalu, Chris Tofu koji je nedavno dobio MBE od kraljice bice domacin Lunatike, uz koga ce nastupiti impresivni sastavi kao što su Swingrovers, Karpov Not Kasparov, Mes Quins, The Circus Brothers, Count Bassy, Fanfara Transylvania, The Hypnotunez, Travie Circus, Aualeu cirkus, impersonatori Miss Monroe i Mr. Bean i ska punk atrakcija iz Srbije, kao šlag na tortu, bend Mamurlook. No Average Groove predstavlja još jednu zonu pod okriljem neprikosnovene Glastonbury ekipe. Na ovom mestu širice se zvuci cistog bass-a koji dolazi pravo iz Bristola.

Gaia Trance zona bice stecište najinteresantnijih DJeva iz Srbije i Rumunije ali i jedna od najinteresantnije dekorisnanih zona. Kako i prilici ovom muzickom pravcu, cudesni fluo ukrasi upotpunice trance atmosferu.

Zona umetnosti predstavice lokalne umetnike, clanove Barake, koje ce posetioci imati priliku da vide i tokom samog umetnickog cina.

Za one koji uvek i svuda vole da šopinguju, prvi put na festivalu organizovana je Artisans’ Bazaar zona koja ce predstaviti prelepe, unikatne, rucno izradene proizvode.

R:EVOL:UTION je festival na koji možete povesti decu i ljubimce. Svi su dobrodošli. Najmladi ce imati svoju zonu, cudesno mesto za zabavu i igru tokom dana, odrasli ce takode moci da pronadu razlicite vrste zabave tokom dana kao što su razne radionice, a Food zona ponudice pregršt kvalitetne i ukusne hrane. Posle svega ovoga, posetioci ostatak dana mogu provesti u Chill zoni gde se mogu odmoriti do vecernjeg provoda, družiti se uz društvene igre ili jednostavno dremnuti i prepustiti se carima prirode.

ZAMENSKA MESTA

Festivalske ulaznice menjaju se za narukvice na zamenskim mestima koja se nalaze na samom ulazu na festival i koja ce biti otvorena svakog dana tokom trajanja festivala od 13:00h do 04:00h, dok ce oni koji budu želeli da kupe ulaznice na licu mesta moci to da ucine na blagajnama koje se nalaze na istom mestu.

KAMP

Za ljubitelje potpunog festivalskog iskustva, kamp ce biti idealan izbor. Kamperima ce biti obezbedeni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lokeri, besplatan Wi-Fi, elektricne stanice za punjace, prirodan hlad, kao i dostava hrane do samih šatora.

HRANA I PICE NA FESTIVALU

Pice na festivalu bice moguce kupiti iskljucivo tokenima koji ce moci da se kupe na punktovima rasporedenim širom festivala. Tokene ce biti moguce kupiti kešom (rumunskom valutom - LEI) ili kreditnom karticom.

Hranu na festivalu kupuje se kešom, jer tokeni važe samo za pice.

BESPLATAN PARTY SHUTTLE BUS

Svakog dana tokom trajanja festivala posetioci ce na raspolaganju imati besplatne shuttle bus-eve koji ce saobracati od centra Temišvara do festivala i nazad od 18:00h do 5:00h na svakih pola sata. Ovi autobusi bice obeleženi znakom R:EVOL:UTION festivala i kretace iz centra Temišvara (sa stanice Cardinal point) i ispred kapija festivala.

Više od 200 muzickih i umetnickih sastava iz preko 40 zemalja širom sveta ce nastupiti na R:EVOL:UTION festivalu u Temišvaru od 31. maja do 2. juna. Pored trodnevnih festivalskih ulaznica po ceni od 4500 dinara i festivalskih paketa po ceni od 4990 dinara, koji obuhvataju trodnevnu ulaznicu za festival i kamp, dostupne su i jednodnvne ulaznice po ceni od 2800 dinara na prodajnim mestima Gigstix mreže i na sajtu www.gigstix.com. Na kapijama festivala, jednodnevne ulaznice bice dostupne po ceni od 129 LEI (3299 dinara), dok ce cena trodnevne ulaznice iznostiti 169 LEI ( 4500 dinara) a paket koji obuhvata trodnevnu ulaznicu i kamp 189 LEI (4990 dinara).

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE