Znao je još tokom "Senki nad Balkanom"! (FOTO)

Autor:

Ko će igrati u seriji "Žigosani u reketu"?

Znao je još tokom "Senki nad Balkanom"! (FOTO) Foto: MONDO/Stefan Stojanović

U novoj seriji Dragana Bjelogrlića "Žigosani u reketu", jednu od zapaženijih uloga imaće bivši košarkaš Predrag Saša Danilović, ali i legendarni glumac koji je igrao i u seriji "Senke nad Balkanom" Žarko Laušević.

"Dragan Bjelogrlić je dugo želeo da napravi seriju o dva prijatelja, Srbinu i Hrvatu, koji se nakon uspešnih košarkaških serija vraćaju odakle su krenuli. Već tokom rada na prvoj sezoni serije 'Senke nad Balkanom' Bjela je paralelno radio i na novom projektu, uveliko je radio na scenariju i razmišljao ko bi mogao da zaigra u njoj", rekao je neimenovani izvor listu "Alo" i dodao da se glumac i reditelj nije dvoumio samo oko jednog imena.

O čemu se radi u seriji "Žigosani u reketu"?

"Žigosani u reketu" baviće se sudbinom dvojice košarkaša koji nakon vanserijske sportske karijere započinju nov život i pokušavaju da se ostvare u drugim poslovima. Nakon mnogo godina sreću se sa željom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi- košarci.

"Žarko Laušević se pokazao kao odličan izbor za ulogu princa Đorđa Karađorđevića, a njihova saradnja je bila besprekorna. Upravo zbog toga Bjela je od starta želeo Lauša u novoj seriji, ali još nisu odlučili koju ulogu će igrati".

Pored Lauša, u seriji će igrati i proslavljeni košarkaš Predrag Saša Danilović, kao i Vesna Trivalić i Boda Ninković.

Povezano

Sve vesti