mondo.rs

Ko je smuvao Draganu Džajić? (FOTO)

Autor:

Lepotica ima novog dečka. U pitanju je brat...

Ko je smuvao Draganu Džajić? (FOTO) Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

... Ane Ivanović!

Dragana Džajić odnedavno je u vezi sa Milošem Ivanovićem, rođenim bratom naše slavne teniserke.

Dragana i Miloš sreli su se pre nekoliko meseci i među njima su odmah sevnule varnice, a pošto su u tom trenutku oboje bili slobodni, "nije bilo prepreka da uđu u vezu".

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Oboje su već neko vreme bili sami, a on je pre toga raskinuo dugu vezu. Njih dvoje imaju dosta zajedničkih poznanika u Beogradu, tako da je bilo samo pitanje vremena kada će se upoznati. Čim se to dogodilo, rodile su se međusobne simpatije. Nakon što su popričali, Miloš je pozvao Draganu da izađu kako bi se malo bolje upoznali, i tako je sve počelo", rekao je neimenovani izvor blizak paru za "Kurir".

"Njih dvoje su jako slični i dele mnoga interesovanja. Osim što su istih godina, vole istu muziku, filmove, oboje su dosta proputovali i živeli u različitim delovima sveta, tako da odlično razumeju jedno drugo. Takođe, oboje su iz poznatih porodica i svesni su koliko može da bude naporan pritisak javnosti, i zato su se već na početku dogovorili da vezu neće eksponirati u medijima i na društvenim mrežama. Ni jedno ni drugo nemaju motiva niti vole da se promovišu na taj način, već žele da uživaju u privatnosti, pogotovo što je njihova ljubav tek počela. U tome ih podržavaju i roditelji, kao i sestre. Draganina sestra Sanja oduševljena je Milošem, a i Ana Ivanović ima veoma lepo mišljenje o Dragani".

Povezano

Sve vesti