Bolje da to nisi rekla...

Autor:

Sigurno ne očekujete da je Marajin tretman za lepotu jeftina krema...

2
A- A A+

Maraja Keri važi za razmaženu divu koja rasipa novac na sve strane i ima nenormalne zahteve na turnejima i po hotelima u kojima odseda.

Poznata pevačica je za "Gardijan" otkrila svoju "tajnu za lepotu". Pre toga je porekla neke tračeve o svom razmaženom ponašanju - kaže da nije tačno da voli da bude okružena mačkama, da je previše ekstravagantna priča o tome kako trači da kupatila u hotelima gde odseda imaju zlatne kvake... Ali, ipak voli da uživa u luksuzu.

Naime, ranije se nagađalo da se Maraja Keri kupa isključivo u francuskoj mineralnoj vodi, što je ona porekla, ali se ne kupa ni običnom vodom kao svi ostali "smrtnici".

"Kupam se u mleku. Da, ponekad koristim mleko kao tretman za lepotu. Ne želim da vam odajem sve svoje tajne", rekla je Maraja.

Nakon daljeg ispitivanja, otkrila je da u svrhu ulepšavanja koristi hladno mleko. Iako, naravno, niko "običnih" ljudi ne koristi mleko za kupanje, taj luksuzni tretman je zaista dobar za kožu jer mlečna kiselina deluje kao piling i uklanja suve delove i mrtve ćelije kože.

Legenda kaže da se Kleopatra kupala u magarećem mleku, ali i da je isto radila kraljica Elizabeta I.

Povezano

Sve vesti