mondo.rs

Nestala Soraja Vučelić?!

Autor:

PR Soraje Vučelić u izjavi za MONDO: "Od kako je deportovana gubi joj se svaki trag"

Nestala Soraja Vučelić?! Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Soraja Vučelić, obrisala je naloge na društvenim mrežama Instagram i Facebook, nakon čega se oglasio njen PR tim.

Starleta kojoj je nedavno zabranjen ulazak u Srbiju obrisala je naloge na društvenim mrežama, nakon nedelju dana "medijske tišine". U domaćoj štampi je proteklih dana mogla da se pročita poruka s njenog Vibera u kojoj piše "Soraje više nema", što je zabrinulo njen PR tim, koji je danas obljavio sledeću poruku.

"Moram da napomenem da imam informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo na zvanični ishod istrage, u koliko je informacija tačna.

Takođe želim da obavestim javnost da je Soraja Vučelić zadnji put locirana u Budvi 3. juna.

U prilog ovome, obavestio sam i premijerku Srbije Anu Brnabić sa molbom da mi pribavi bilo kakav podatak od MUP-a Srbije koji bi bio značajan za pronalazak Soraje Sare Vučelić. Čeka se na njen odgovor i odgovor MUP-a zbog čega je Soraja stavljena na crnu listu kao visokorizična za bezbednost Srbije i njenih građana.

Molim sve ljude u koliko imaju bilo kakav podatak o Soraji kao i lokaciji gde je zadnji put viđena da se jave na ovaj profil sa svim informacijama. Ljuban Kovačević PR team".

MONDO je kontaktirao Sorajinog PR-a i evo šta nam je rekao:

"Objavio sam post na osnovu informacija kojima raspolažem. Takođe, kao sto sam i naveo, pisao sam premijerki da mi dostavi interni ili pismeni podatak, jer od kako je deportovana gubi joj se svaki trag. Razumete zabrinutost, prvo sam mislio da je na odmoru ali danima se nije javila. Kada sam video kakve poruke stižu sa njenog vibera morao sam da se oglasim tim povodom", rekao nam je Kovačević i dodao:
"Samo da sve bude kako treba. Ona nikad nije imala običaj da se ne javi bliskim saradnicima i prijateljima danima".

"Soraji su narušena ljudska prava"

Tagovi:

Povezano

Sve vesti