Dark Side of the Moon - slavimo 45 godina! VIDEO

Autor:

Kultni album legendarnog benda u izvedbi najboljeg svetskog Pink Floyd šoua, uživo u Beogradu

Najbolji svetski Pink Floyd šou Brit Floyd, vraća se ove godine na svetsku scenu u turneji pod nazivom "Eclipse World Tour 2018".

Razlog za novo druženje i s domaćom publikom u Beogradu 13. novembra ima specijalan povod:

45 godina od legendarnog albuma iz 1973. godine "Dark Side of the Moon"!

Brit Floyd, najbolji svetski Pink Floyd tribjut bend će u okviru ove proslave i svetske turneje nastupiti u Hali sportova Ranko Žeravica.

Pošto je prodat u više od 45 miliona primeraka i okarakterisan kao najbolji rok album svih vremena "The Dark Side of the Moon" bio je ambiciozno psihodelično remek-delo koje je redefinisalo samu rok muziku, kojim se Pink Floyd vinuo među besmrtne muzičke legende.

Muzički šou koji izvodi Brit Flyd postao je fenomen, kao najbolji svetski tribjut Pink Floyd bend. Verno rekonstruišući spektakl sa poslednje Division Bell turneje iz 1994. godine, upotpunjeno fantastičnim svetlosnim instalacijama i šouom vrednim preko milion dolara, velikim ekranom, laserima i propratnim efektima, ovo je spektakl koji će fanovima omogućiti da osete veličanstvenost živog nastupa Pink Floyda.

Karte za ovaj muzički spektakl od danas su u prodaji u prodajnoj mreži Eventima i preko sajta eventim.rs i to po cenama: VIP Tribina 3.600, PARTER sedenje 3.200 i tribina 2.800 dinara.

Izvor: YouTube/BritFloyd

Tagovi:

Povezano

Sve vesti